dim_b Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Η ταινία είναι του 2004 και δεν έχει καμιά σχέση με φαντασία (το σκηνικό μοιάζει αρκετά φουτουριστικό και μάλλον σας παραπλάνησε). Η λέξη που περιγράφει αυτό που βλέπουμε στο έμβλημα της φωτογραφίας (ήταν και το working title της ταινίας) είναι η φιλοσοφία του μεγιστάνα των media που στην προηγούμενη σκηνή ήταν στο podium και προσπαθούσε να εξηγήσει τη σημασία της στην ανάπτυξη της εταιρίας του, μέχρι που τον στρίμωξε ένας διαφημιστής της παλιάς σχολής.
dim_b Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Επειδή δεν βλέπω ιδιαίτερη συμμετοχή, ας το δώσω (σε όσους το έχουν δει) γιά να συνεχίσουμε...
DimAslan Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Μάλιστα... κι εγώ που νόμιζα ότι έχω δει πολλές ταινίες... δεν έχω ιδέα...
Chinaski Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Komodia mou fernei i fatsa tou...alla den mporo na thumitho
bchris Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Γι αυτο εγω λεω οτι οποιος βρισκει την ταινια θα πρεπει να βαζει και την επομενη ss...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα