Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Ας βάλει όποιος θέλει. Η ταινία είναι το Cannibal: The musical. Η πρώτη ταινία των Trey Parker και Matt Stone (δημιουργών του South Park).
DimAslan Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Μπα; Τόσο δύσκολη ήταν; Δεν βλέπω απαντήσεις...
DimAslan Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Μπα; Τόσο δύσκολη ήταν; Δεν βλέπω απαντήσεις...
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Γι αυτο βαλε ακομα μια! :wink:
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Γι αυτο βαλε ακομα μια! :wink:
DimAslan Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Δυστυχώς τα SS τα έχω στο σπίτι... το νωρίτερο που μπορώ να βάλω είναι κατά τις 6-7 το απόγευμα... Οπότε νομίζω το καλύτερο είναι να συνεχίσει όποιος θέλει και να βάλω όποτε μπορέσω... (υπόσχομαι σήμερα)
DimAslan Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Δυστυχώς τα SS τα έχω στο σπίτι... το νωρίτερο που μπορώ να βάλω είναι κατά τις 6-7 το απόγευμα... Οπότε νομίζω το καλύτερο είναι να συνεχίσει όποιος θέλει και να βάλω όποτε μπορέσω... (υπόσχομαι σήμερα)
Tasoti Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Kante kati na ksekolisei to game re paidia!!!
DimAslan Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Παίδες χίλια συγνώμη, εχθές δεν είχα internet και δεν μπόρεσα να βάλω... Αν θέλει κάποιος μέχρι το απόγευμα που θα πάω σπίτι να βάλει για να ξεκολλήσει το παιχνίδι, ας βάλει...
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Ας σώσω εγώ την κατάσταση με κάτι εύκολο πιστεύω (αν και το μέγεθος της φωτογραφίας ίσως το κάνει λίγο πιο δύσκολο) και δημοφιλές:
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 μάλιστα. νομίζω ότι δε θα μπορούσα να βρω από αυτή την ταινία κάτι δύσκολο. Όλες οι εικόνες μου φαίνονταν χαρακτηριστικές (εκτός βέβαια αν σας έβαζα τοίχους που δε θα είχε νόημα ;-) )
konnak Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Σόρρυ, δεν μπορώ να βάλω άλλη τώρα, οπότε όποιος θέλει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα