theobabis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Ax pred, δεν εισαι στο φορτε σου σημερα H ταινια ειναι το predator true lies?
predator Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 σοβαρα? πωπω μαμησε τα! ειναι τουλαχιστον η ιδια ηθοποιος?:razz: οντως το εχω παει σερι,φταιει η αυπνια μαλλον. ναι το βρηκες man, συνεχιζεις!
theobabis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 pred, δεν ισχυριστηκα να βαζει οποιος προλαβει, αλλα οποιος παραχωρει τη θεση του να μη τη δινει συγκεκριμενα σε καποιον Aντε να σου βαλω μαλλον κατι ευκολο για τη συνεχεια. ps την ταινια οπως μπορεις να φανταστεις τη βρηκα απο την πρωτη φωτο, που πολυ καλα εκανες και αλλαξες, μιας και ειχε φαρδια πλατια το ονομα της πρωταγωνιστριας edit nope, δεν ειναι η ιδια ηθοποιος, αν δεχτουμε ως αξιοπιστο το imdb
theobabis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 das boot ...... Eισαι σιγουρος οτι θελεις να κρατησεις αυτη την επιλογη; Γιατι guess what... ...ειναι παλι το predator
paschalia Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Ο Θεο-Μπαμπης εχει κεφια ? Ti τον παιδευεις ετσι καλε ? Με την τριτη παγιδα θα πρεπει να αλλαξει ψευδωνυμο ..
predator Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 μα αυτο το βαλαμε, παλι το ιδιο στα ξαπακια? τεσπα ας βαλει οποιος θελει...
theobabis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Oχι θα σε αφηνα, τωρα που σε βρηκα στα down σου Οποιος θελει παιδες
paschalia Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Να βαλω εγω ? Αλλα επειδη δεν εχω ιδεα πως βαζετε να πω στον Θεο-Μπαμπης να την βαλει για μενα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα