theobabis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Παιδες, επιτρεψτε μου να προτεινω, αν γινεται να αποφευγουμε να δινουμε τη σειρα σε συγκεκριμενο χρηστη. Οποιος προλαβει.
mert Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 So it is.Οποιος προλαβει.Sorry για την καθυστερηση.
paschalia Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Kalamity jane θα ελεγα ( αν επιτρεπεται το οφτοπικ μου)
theobabis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 good morning vietnam XAXΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ Εσενα περιμενα pred :lol::mrgreen: Τωρα εχοντας ησυχη τη συνειδηση σου μπορεις να ζητησεις απο τον hal να σου αλλαξει το nick σε "good morning vietnam" Αχ, καιρο ειχα να γελασω ετσι Oποιος προλαβει
predator Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 τι εννοεις οποιος προλαβει? βασικα sorry αλλα δε το καταλαβα το αστειο... το βρηκα η οχι??:roll:
theobabis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δε σε πιστευω Tην ταινια, δεν την βρηκες, την παρεδωσα. Αν κοιταξεις λιγο το nick σου θα καταλαβεις πια ειναι
predator Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 theobabis, ειλικρινα δε καταλαβαινω τι εννοεις. τι σχεση εχει το good morning vietnam με το nick μου? τεσπα,υποθετω απο αυτα που γραφεις οτι βρηκα την ταινια και συνεχιζω. να πω οτι διαφωνω να βαζει οποιος προλαβαινει αλλα να συνεχισουμε οπως τωρα, να βαζει οποιος βρισκει την προυγουμενη. αλλιως πιο το νοημα να παιζει κανεις?:razz: here goes:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα