Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 btw,μου εχει πει ο πατερας μου οτι η καλπικη λιρα ειναι απο τις καλυτερες ελληνικες ταινιες και με ηθοποιους που δε συγκρινονται με βουγιουκλακη-παπαμιχαηλ... φυσικά και εννοείτε. Βουγιουκλάκη; Παπαμιχαήλ; Τι λες τώρα; Εδώ μιλάμε για ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ. Υπάρχουν πολλές καλές παλιές ελληνικές ταινίες. Μην τις αγνοήσεις. Το ελληνικό σινεμά δεν είναι Β-Π. Αυτά είναι ότι λιγότερο έχει να προσφέρει (μετά βέβαια από Ψάλτη και σία).
haris_ch02019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 nai einai i kalpiki lira!! apo tis agapimenes mou tainies kai simfwnw oti iparxoun ΠΟΛΥ kalyteres tainies apo autes tou zeugous B-Π... ι μονη ταινια που μου αρεσε των Β-Π ειναι το Ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο...αλλα γιατι παίζουν και άλλοι πολύ καλύτεροι ηθοποιοί!!!
john1987 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 απο παλιους ηθοποιους μου αρεσει ο παπαγιαννοπουλος(ο καθηγητης με τη φαση "ναυσικα¨")-θεος!
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Ακριβώς όπως τα λες. Και στο Ξύλο βγήκε από τον παράδεισο, ο Παπαγιανόπουλος είναι όλα τα λεφτά (καλά αυτό το "πηγαίνετε παιδιά" και όλο καμάρι, ξεσκίζομαι στα γέλια κάθε φορά που το βλέπω)
john1987 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 ναι ειναι φοβερος ηθοποιος-επισης καλος ειναι ο ορεστης μακρης και αλλοι πολλοι... btw το psycho ειναι η πιο παλια ταινια που εχω δει!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 είναι πράγματι το psycho ;-) Το ήξερα ότι θα το βρείτε πολύ εύκολα
magma Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Road Trip edit: oso ti blepw mou fainetai oti einai swsti, opote lew na valw (mias kai 8a fygw se kamia wra) kai an einai la8os agnoiste ti (kai 8a ti svisw) etsi gia na mi meinei pisw to paixnidi (kai epeidi meta apo poly kairo isws brika mia :))
bchris Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Γαμωτο με προλαβες Don't worry, θα βαλω ευκολη... (Μιας που ειμαι 100% σιγουρος για το La Haine) Pame loipon...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα