Akujin Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 hitchcock einai? north by northwest? apla kati tetoio mou thymise, eimai off??
bchris Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Μα καλά βρε bchris, έβαλες μια ταινία που έχει 162 ψήφους στο imdb, του 1944, χωρίς κανέναν γνωστό ηθοποιό, σκηνοθέτη ή σεναριογράφο, και περίμενες να τη βρούμε;! I mean, come on... ;-) Ετσι να σας ταλαιπωρησω λιγο....
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Τις δικές μου ξεχάστε τες παιδιά. (θα τις βάλω άλλη φορά )
theobabis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 οχι, οχι, βαλε καμια ακομη να δουμε πως κυλαει με δυο φωτο ταυτοχρονα το παιχνιδακι
mert Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Δεν παίζει στο suspiria η Asia. Ο πατέρας της το έχει σκηνοθετήσει. Αλλά και αυτή που παίζει σ'αυτό είναι υπερβολικά γλυκιά κοπέλα. Όπως και αυτή που εμφανίζεται στην αρχή (ξέρετε ποιά εννοώ ;-) ) Εκτός αν είδες άλλη ταινία' date=' όπου απλά παίζει και η Argento. Check her out πάντως αν όχι. Έχεις μια πολύ περίεργη γοητεία. Κάπως σκοτεινή...[/quote'] I know man.Μου την θυμισε λογω του Dario Argento της που σκηνοθετησε την ταινια.:wink:
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Εγώ λέω να παίξετε με τις δικές μου ss, μια που δεν έβαλε ο dim_b. Άντε, πανεύκολη είναι η ταινία. Την ξέρετε όλοι! Στο 5847 είναι οι εικόνες.
dim_b Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Sorry guys αλλά έλειπα. Αφού δεν έχει βρει κανεί την ταινία του Μανώλη, ας συνεχίσουμε με αυτή (εκτός αν θέλετε να παίζουμε με 2 ταυτόχρονα )
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Πάρτε άλλη μια, που νομίζω ότι θα κάνει αρκετά πιο εύκολα τα πράγματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα