theobabis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 η εικονα μου θυμισε το e.t αλλα τα χρωματα μου φαινονται τελειως λαθος...
theobabis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Μπα, θα προσπερασω. Μαλλον woody θα ειναι και δεν θυμαμαι να εχω δει ταινια του απο τοτε που με τραβαγαν να τις δουμε μαζι οι γονεις μου
dim_b Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 endiaferousa mou fenetai auti i tainia' date=' tha tin tsekarw se kapoia fasi.(me tin viola da gamba i mean, giati mpike sfina i SS tou dim!) [/quote'] Η ταινία ξαναβγαίνει αυτή την εβδομάδα στους θερινούς κινηματογράφους της Αθήνας, οπότε μπορείς να την τσεκάρεις σε μεγάλη οθόνη.
theobabis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 ταδε εφη αρθρογραφος αθηνοραματοςΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΟ. Μαλλον η λεξη amazon δεν θα του λεει κατι Για να μην αναφερω το παρακατω http://www.gemm.com/c/search.pl?currency=US&field=ARTIST+OR+TITLE&wild=Tous+les+Matins&Go%21.x=33&Go%21.y=15
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Grand Theft Auto:San Andreas?... Ξεκόλλα ρε!
theobabis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 το τσεκαρα, ειναι το danny οποτε και προχωραω
theobabis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Οι δυο φωτο εχουν διαφορα λιγων δευτερολεπτων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα