Akujin Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 the winner is bchris! Manuel myristikes woody allen alla den riskares, krima. let's go, next... PS: @bchris: the ladies will return to my sign, look forward to PS2: kai aporw pws ''ksefyge'' tou dim auto!
theobabis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Δε χρειαζεται να το μυριστεις. γουγλαρεις το cafe gitane
bchris Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Google rulez Να και το επομενο: Ελπιζω να σας δυσκολεψει
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Manuel myristikes woody allen alla den riskares, krima. Δε μου ερχόταν τίποτα, αλλά η σκηνή στον ιππόδρομο μου θύμισε το "Ακαταμάχητη Αφροδίτη", το οποίο όμως ξέρω ότι δεν έχεις δει ακόμα, οπότε έλεγα δε θα είναι αυτό. Περιέργως, ενώ έχω δει το Μ&Μ ( σοκολατάκια είναι; ), δεν το αναγνώρισα. Μάλιστα όταν το είδα για απάντηση, σκέφτηκα "ναι καλά..." Και by the way, δεν googlαρω ποτέ τέτοια πράγματα. Μόνο imdb!
dim_b Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 PS2: kai aporw pws ''ksefyge'' tou dim auto! Επειδή δεν το έχω δει
Akujin Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Επειδή δεν το έχω δει okay man, des to opote mporeis then, kai postare meta tin gnwmi sou sto topic tou Woody. perimenei kai mia lista sou ekei o konnak! -cheers-
bchris Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Δεν σας βλεπω να εχετε ορεξη.... Παρτε αλλη μια ss.... (ονομα και πραγμα) PS: Aku, keep up the good work.
bchris Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 The Keep ???? Μήπως λέω..... Eyge!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bchris Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 DimAslan, δεν θελω να σε πιεσω, αλλα καμμια screenshot θα βαλεις?
DimAslan Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Παιδιά συγνώμη για την καθυστέρηση... είμαι στη δουλειά και τώρα δεν μπορώ να βάλω... Παραχωρώ την θέση μου προς το παρόν σε όποιον την θέλει... θα βάλω φωτό μετά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα