Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 dim[/b'] u got it, u are the man! καλά καλά, το είχαμε καταλάβει ότι ο dim το βρήκε. μη μας το τρίβεις και στη μούρη με bold ;-)
Akujin Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 καλά καλά, το είχαμε καταλάβει ότι ο dim το βρήκε. μη μας το τρίβεις και στη μούρη με bold ;-) :) :) :) sorry man! xexe
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 xalara o kroupierhs 8a einai... wraia tainia prepei na htan auth. kati mou eixe afhsei otan thn eida. thn exw 3exasei omws pia. kairos gia epanalhpsh edit: told ya!
dim_b Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Κι εγώ την είχα δει μισή στο Filmnet πριν 2-3 χρόνια και μου είχε μείνει απωθημένο. Ευτυχώς πριν λίγο καιρό έδωσε το DVD κάποια εφημερίδα και την είδα ολόκληρη. btw, ο Clive Owen είναι από τους πιό cool τύπους που έχουν εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια στον κινηματογράφο ή είναι ιδέα μου; :roll:
Akujin Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 xreiastike ena closer gia emena kai o kroupieris gia na kanw tin diapistwsi sou...
Akujin Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 alli mia kai kalinyxta, opoios einai sigouros synexizei alliws to prwi pali...
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 na deis pou kati apo woody allen 8a einai...poia omws??
bchris Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Να παρει!!!!! Να μην βρω το κεντρι. :-o EDIT: Θα πω το "Melinda and Melinda" ??? EDIT 2: Ρε aku, τι ειναι αυτος ο μαντραχαλος που μας εβαλες εκει περα? Βαλε καμμια αιθερια παρουσια, να ξεκουρασουμε τα ματακια μας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα