Akujin Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 endiaferousa mou fenetai auti i tainia, tha tin tsekarw se kapoia fasi. (me tin viola da gamba i mean, giati mpike sfina i SS tou dim!)
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Όχι. Τι σχέση είχε άλλωστε ο Συρανό με τις βιόλες;! Ο πρωταγωνιστής, τον οποίο βρήκες, είναι ιστορικό υπαρκτό πρόσωπο και είχε σχέση με τη βιόλα ή viola da gamba όπως σωστά αναφέρθηκε. Δεν υπέθεσα ότι η viola da gamba είχε να κάνει τόσο πολύ με την ταινία. Φαντάστηκα ότι εμφανίζεται σε μια σκηνή απλά. Αλλά προφανώς έπρεπε να το είχα καταλάβει. Από που αλλού θα ήξερες για τη viola da gamba (σε περίπτωση που δεν είσαι μουσικός) αν όχι από αυτή τη ταινία. Στη τύχη το'βαλα το Συρανό. Βαρίομουν και λίγο...
Edgar Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 loipon etoimo kai to screenshot nomizo pos einai kapos eukolo e?
Edgar Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Naiiiiiiiiii!! )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Cristina Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Μα βρε παιδάκι μου... Την πρωταγωνίστρια έβαλες; Από τις πολύ αγαπημένες μου ταινίες... Αλλά ας βάλει κάποιος άλλος... Δεν έχω κάτι πρόχειρο... :roll:
funkyshit Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 re edgar bale pali esy....autos o theobabis se ligo tha bazei kanena toixo mono kai tha mas zhtaei na broume pia tainia einai! :D gmt egrafa se allo forum kai den eida thn Dolores...twra einai arga kai me ton theobabi ante bgale akrh... theobabis...dwse hint, bale ss kane kati...
theobabis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Μη με προκαλεις, εχω βαλει τοιχο (edit: here it is: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=808217&highlight=mulholland#post808217 ) Nεα φωτο σε κανα μισαωρο Να πω μονο οτι η ταινια ειναι πολυ ευκολη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα