Edgar Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 den einai to Zatoichi... o lazaross einai konta
lazaross Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 μονο που δεν θυμαμαι τιτλο! την ειχα δει 2 φορες παλια στο star, αλλα τιτλος.. . επειδη πανε και μερικα χρονια, η συμπρωταγωνιστρια ηταν καποια γνωστη; μμηπως ηταν η Alyssa Milano; ειναι το εργο που ο ζωγραφος συχναζε σε ενα υπογειο δωματιο, οπου και μια μερα ζητησε την φοιτητρια να ερθει και να την ζωγραφισει ενω ειναι γυμνη. απο τοτε ειχε παθει ψυχωση μαζι της. ο ζωγραφος ειναι παντρεμενος και εχει και ενα παιδι. και μια αλλη μερα καλαει σε γευμα στο σπιτι του την φοιτητρια που ερχεται μαζι με τον φιλο της. στο τελος κατι γινεται και καποιος χτυπαει απο αμαξι ή κατι τετοιο. κατι κακο γινεται.. απ' οτι θυμαμαι!!
Edgar Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 den prepei na eiani auti i ipothesi tis tainias alla den tin thimamai kai poli.... anw, i milano den paizei pantos se auti tin tainia parte kai auti edo me ton protagonisti, kai se liges ores erxete kai mia pio katatopistiki.....
Edgar Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 ela na to pernei siga siga to potami giati den blepo prokopi..... skinothetis: John Maybury protaginistis: Derek Jacobi
Em_Zed Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Μετά από πολύωρο ψάξιμο και εξαντλητικές αναζητήσεις, το βρήκα! Love Is the Devil: Study for a Portrait of Francis Bacon Πολύ με κούρασε...δε βοήθησες και καθόλου... Ως γνωστόν δεν έχω άλλες ταινίες... ας βάλει όποιος θέλει
lazaross Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Love Is the Devil να βαλω εγω; * την βρηκα μετα απο πολυωρη αναζητηση μεσω google. ο χρονος που εκανα ηταν περι τα 5sec.. *
Edgar Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 e mias kai kourastikes toso poli lazare (kai den exei o em_zed tainies) bale esi
bchris Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Love Is the Devil να βαλω εγω; * την βρηκα μετα απο πολυωρη αναζητηση μεσω google. ο χρονος που εκανα ηταν περι τα 5sec.. * By all means μονο που εγω θα την δω αυριο, γιατι τωρα παω για νανακια. Cheers!!!!
lazaross Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 hint : την εχετε δει ολοι αλλα δεν προκεται να την βρειτε! το ξανθο μουστακι μπορει να βοηθησει..
akis401 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 sideways To minima λέει είναι πολύ μικρό. μπλα μπλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα