Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• theobabis

1786

• Akujin

1532

• vsls

1194

• the_end

852

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
Δημοσ.
Αν σ'αρέσει ο Θανάσης (μουσικά εννοώ :)) δες και ένα σάτι με πολλές πληροφορίες (μπορεί και να το ξέρεις βέβαια) [url']http://users.panafonet.gr/pany/[/url]

Πράγματι το ήξερα ;-) Thnx anyway. By the way, όχι δε μου αρέσει ο Θανάσης. Απλά βάζω τους στίχους του στις υπογραφές μου και ρωτάω να μάθω σε ποιές ταινίες έγραψε μουσική για να τις δω. Δεν σημαίνει τίποτα αυτό. Μου αρέσει όμως μουσικά ;-)

εδιτ: Εμ_Ζεδ έχεις καταλάβει βέβαια ότι δε βλέπουμε εικόνα, ε;

ξαναεδιτ: Εντάξει τώρα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μήπως είναι το Αμελί; Κρίνοντας από τα χρώματα γιατί δε θυμάμαι τέτοια σκηνή

Δημοσ.

Ταχει παίξει το ινσόμνια, ή εγώ κάνω κάτι λάθος;;; Γιατί δεν μπορώ να διαγράψω μήνυμά μου ;;; Τες πα..αυτό είναι το σσ. Tο πιο πάνω, that is...

edit: Το ξερα οτι έπρεπε να βάλω τα σανδάλια του μπαμπά της, γαμώ το !!

Ναι μανόλη, αυτή είναι.. αμέσως, να πεταχτείς, να το πεις...τι κατάλαβες τώρα;;

Κανόνισε πάλι να βάλεις τίποτα του 1821...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ούτως ή άλλως από τα χρώματα το κατάλαβα, οπότε ότι και να'βαζες θα το βρισκα ;-)

Ήθελα να βάλω μια ταινία για την επανάσταση του 1821 αλλά είπα αστο καλύτερα... Επιστρέφω με κάτι πιο σύγχρονο...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ορίστε! Δεκαετίας του '90. Τι άλλο θέλεις; Πρωταγωνιστεί ένας από τους αγαπημένους μου ηθοποιούς.

post-15450-129062923669_thumb.jpg

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τι γίνεται ρε παιδιά; Τόσο πολύ σας δυσκόλεψε; Το καπέλο στην πρώτη ss, πιστεύω ότι είναι κάπως χαρακτηριστικό (λέμε τώρα), αλλά και η υπηρέτρια παίζει αρκετά. Ο άλλος από πίσω είναι ο δεύτερος αντρικός ρόλος. Ιδού ο πρώτος (μαζί με τον δεύτερο πάλι). Είναι οι δύο που δεν φαίνονται:

post-15450-129062923675_thumb.jpg

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ουδεμία σχέση. 1ον) Είπα ότι είναι της δεκαετίας του '90 και 2ον) Έχει δύο άντρες για πρωταγωνιστές (έναν δηλαδή βασικά). Το stepford 1ον) δεν έχει πέσει σε κάποια χρονοδίνη και 2ον) πρωταγωνιστεί η Kidman, η οποία δεν έχει ακόμα κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου.

Ουφ... Από το να μην προσπαθείτε καθόλου βέβαια, καλύτερα να κάνετε αποτυχημένες προσπάθειες....

Hint: Βιογραφική ταινία, ο τίτλος της οποίας ΔΕΝ είναι το όνομα αυτού που βιογραφείται.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Να υποθέσω μια που το φόρουμ δεν έχει γενικά κίνηση, ότι το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν την βρίσκετε, αλλά ότι δεν παρακολουθεί πολύς κόσμος τι γίνεται...

Χμμ...Λοιπόν, δίνω μερικά hints, και το πρωί θα την αποκαλύψω γιατί πρέπει να φύγω...'Η καλύτερα, αντί να δώσω καινούργια hints, θα γίνω πιο συγκεκριμένος στα προηγούμενα:

1) Άγγλος θεατρικός ηθοποιός στον βασικό ρόλο

2) 1998 η χρονία

3) Βιογραφική ταινία για έναν σκηνοθέτη

Νομίζω ότι παραβοήθησα...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ε, βέβαια... Έχω την αίσθηση ότι το παιχνίδι δεν παίχτηκε. Απλά την έδωσα... Τε'λ'ς παντ'ν. Άντε bye...μαλλον σας χαιρετώ (μια που αύριο πρωί φεύγω) για μερικές βδομάδες.

Δημοσ.

Nα παραδεχτω οτι βοηθησες λιγο. Η ταινια βρεθηκε ομως

χαρη στην ανεξαντλητη εφευρετικοτητα και την εξαιρετικη

διορατικοτητα που επεδειξα :P

find320.jpg

Επισκέπτης
Δημοσ.

Χμμ....ναι συγχαρητήρια...Κάτι από mr.magoo θυμίζει αυτό...ελπίζω να μην είναι όμως γιατί πάω για ύπνο ;-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...