Pablo_Hasan Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 basika den to hksera oti htan sthn afisa, thn tainia thn eixa brei apo prin kai koitousa gia SS ths tainias. ok, neo SS
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Μήπως είναι η καινούργια του Αλμοδοβάρ; Mala educación, La (μετά από έρευνα imdb)
bchris Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Φαινεται ωραια ταινια ομως, οποια κι αν ειναι. ;-) Αντε ρε παιδια βρητε τη να παμε να την παρουμε ...
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 ouf....pou paei kai tis briskei autos o an8rwpos...
dim_b Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 9 βασίλισσες; (δεν μου έρχεται κάποια άλλη από την Αργεντινή )
lazaross Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 βοηθησε και λιγο ακομα! ειναι περιπετεια,δραση; Son of the Bride ή Central Station ;;
Em_Zed Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Θυμάμαι οτι την πρώτη φορά που αποφάσισα εδώ μέσα να πάω με το ένστικτο, απέτυχα παταγωδώς... Και τώρα είμαι στο τσακ. Τα 1,2,4 μου φέρνουν στο μυαλό μου μια εκτων αγαπημένων μου, το Los amantos del circulo polar, ή αλλιώς οι εραστές του αρκτικού κύκλου. Από την άλλη το 3 με ξενερώνει εντελώς... Άσε που είναι και ισπανική... Λοιπόν Pablo ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα