robas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Καμία b-movie θα είναι. Εγώ θα πώ όμως: "Close Encounters Of The Third Kind"
koyan Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Κανένα από τα παραπάνω... και όχι predator, δεν είναι απλά b-movie, είναι w-movie... από τις χειρότερες όλων των εποχών. Την κράτησα από φεστιβάλ βιντεοσαβούρας....
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Που πας και τις βρίσκεις ωρε koyan... Και γω για το tron πίστευα (αν και δεν την έχω δει), αλλά αφού απορρίφθηκε θα πω StarWars:Holiday Special. εδιτ: Ουπς! Άκυρο. Και αυτό ειπώθηκε... Ε, δεν την ξέρω προφανώς (ελπίζω να μην είναι παντελώς άγνωστη...)
robas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Το πέρίεργο είναι το dvd που το βρήκες?? :razz: Έχει κυκλοφορίσει στην Ελλάδα?
koyan Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 To dvd το βρήκε ο παππους σε μία εφημερίδα και μας το φύλαξε γιατί εμείς ασχολούμαστε "με διαστήματα και τέτοιες αηδίες"
robas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 The attack of the killer tomatos?? (μπα, αλλά είναι ότι πιο τραγικό μου ήρθε)
koyan Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Robas, όχι, αλλά έρχεται και τρίτο ss (τελευταίο πρίν αρχίσω να δίνω hints). ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΗΤΕ. ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑ (σατανικό γέλιο)... Και άν νικήσω, θα πάρω το thread και θα φύγω... ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
koyan Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Αν μήν τι άλλο, πρέπει να παραδεχτείτε ότι εγώ περνάω καλά όταν βάζω ταινία....
dim_b Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Starship Invasions; :roll: btw, το νόημα το παιχνιδιού δεν είναι να βάζουμε ταινίες που δεν ξέρει κανείς, αλλά σχετικά δύσκολες σκηνές από γνωστές ταινίες. Ο καθένας θα μπορούσε να βάλει μιά εντελώς άγνωστη ταινία και να παιδεύει τους άλλους γιά μέρες, αλλά έτσι θα πέθαινε πολύ σύντομα το παιχνίδι.
Pablo_Hasan Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 war of the planets (Battaglie negli spazi stellari) (?) edwses resta!
Em_Zed Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Αν μή τι άλλο, πρέπει να παραδεχτείτε ότι εγώ περνάω καλά όταν βάζω ταινία.... Την φάτσα του θυμωμένου που έχει ο messenger του msn την έχεις δει;;; Ε, αυτή μου'ρθε να σου δείξω τώρα !!! aaaaagggrrrhhhhh το νόημα το παιχνιδιού δεν είναι να βάζουμε ταινίες που δεν ξέρει κανείς, αλλά σχετικά δύσκολες σκηνές από γνωστές ταινίες[/b']. Tο ακούσαμε όλοι αυτό.... koyan ???
koyan Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 war of the planets(Battaglie negli spazi stellari) Και ναί, έχουμε νικητή. Ζητώ συγνώμη άν παραβίασα τους κανόνες του παιχνιδιού με την χαιρεκακία μου. Δεν θα επαναληφθεί (γιατί, οι σουηδικές-ινδικές κλπ ταινίες που έχουν μπεί θεωρούνται γνωστές?). Γνωστές ταινίες από εδώ και πέρα λοιπόν it is. Pablo, δικό σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα