Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Μα, μας μπέρδεψε το ss. Μήπως είναι το Cats and Dogs;
mert Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Μα, μας μπέρδεψε το ss. Μήπως είναι το Cats and Dogs; Αυτο σκεφτηκα και γω.Πολλα παιδικα εργα βαζεις koyan(χωρις παρεξηγηση).
koyan Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Μα, μας μπέρδεψε το ss. Μήπως είναι το Cats and Dogs; Είδατε βρέ ζουμπουρλούδικα που δεν σας μπέρδεψε καθόλου... Με την πρώτη το βρίκατε... Δικό σου Manuel Αυτο σκεφτηκα και γω.Πολλα παιδικα εργα βαζεις koyan(χωρις παρεξηγηση). Σιγά να μην παρεξηγηθώ!!!!. Έχω τέκνα 4,5 και 3 ετών, τί θέλατε να βλέπω? ΧΑ ΧΑ ΧΑ... Να πώ και την αλήθεια μου, έβαζα παιδικά ελπίζοντας ότι εσείς οι υπόλοιποι είστε "μεγάλοι", και δεν βλέπετε παιδικά, και έτσι θα κατάφερνα να σας μπερδέψω... Αλλά πού... όπως είπε και ο γιατρός: Ο επόμενος!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Ωχ! Δεν την έχω δει την ταινία. Τα χρώματα μου θύμισαν το τρέιλερ. Έτσι την έγραψα, μπας και βάλει καμια δευτερη ss ο koyan. Ήμουν απόλυτα βέβαιως ότι δεν μπορεί να είναι αυτό, γι'αυτό άργησα να βάλω. Sorry. Ιδού η νέα ταινία! Έγχρωμη έγχρωμη κιόλας και πασίγνωστη. Την έχουν δεν πάρα πολλοί εδώ μέσα, είμαι βέβαιος.
koyan Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Δεν το πιστεύω ότι δεν έχει απαντήσει κανένας από τους ξενύχτηδες!!!! Ο κύκλος των χαμένων ποιητών !!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Yep, that's the one! Το φαντάστηκα ότι είναι εύκολο. Είναι χαρακτηριστική σκηνή, και δεν μπορεί να πάει σε πολλές ταινίες το μυαλό σου.
koyan Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Ωραία ... Χαχα χα χα χα χα. Πάλι εγώ, χα χα χα χα χα χα... Γιούπι.. Να δούμε, τώρα θα σας μπερδέψω? (όχι, δεν είνια παιδικό αυτή τη φορά mert)
koyan Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Τί εννοείς με το "ψηφιακό"? Η ταινία είναι του 1977 (νά το πρώτο Hint)...
mert Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Τί εννοείς με το "ψηφιακό"? Η ταινία είναι του 1977 (νά το πρώτο Hint)... Φαινεται σαν να εχει φτιαχτει απο υπολογιστη(δεν ειμαι καλα μου φαινεται).
koyan Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Μάλλον σε μπερδεύει το γεγονός ότι η ταινία είναι σε χάλια ποιότητα. Παρότι είναι απο original dvd το ss, η ταινία μιάζει σαν να την βιντεοσκοπούσε κάποιος μέσα στο σινεμά...
mert Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Μαλλον αυτο με μπερδεψε.Sci-fi φαινεται να ειναι.Τεσπα δεν το ξερω.
Guerriero4 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 star wars? :S i know kamia sxesi oops molis eida to deutero SS, alla den mou erxetai kamia tainia sto mualo :S
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα