DimAslan Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Theobabis, έχεις δίκιο... Το θυμόμουν καθαρά ως Frankenstein Junior, αλλά μόλις είδα το εξώφυλλο το θυμήθηκα ότι είναι αυτό που λες... Sorry...
paschalia Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 [οφτοπικ] Θεο-Μπαμπης πολυ ωραια η υπογραφη σου . απο που ειναι παρμενη ?[/οφτοπικ]
theobabis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Aπο david hume, σκοτσεζος φιλοσοφος, προγενεστερος του Kant Μπας και το Mars Attacks! εχει καμια ασπρομαυρη και δε θυμαμαι?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 DimAslan' date=' και ο kaizer πριν καποιο καιροjunior μου το ειχε αποκαλεσει και δεν εχω καταλαβει αν ειναι ο ελληνικος τιτλος ή κατι αλλο μιας και στα imdb, rotten ως young θα το βρεις. :-?[/quote'] Φρανκενστάιν Τζούνιορ είναι ο τίτλος με τον οποίο κυκλοφόρησε η ταινία Young Frankenstein στην Ελλάδα. Πολλοί νομίζουν ότι είναι ο κανονικός (ξενόγλωσσος) τίτλος αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Εγώ να προσθέσω στα όσα ειπώθηκαν ότι ναι! Είναι πράγματι το Young Frankenstein Junior. By the way, από την καινούργια ss δεν φαίνεται τίποτα...
dim_b Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 The day the earth stood still Ορίστε και σε μεγαλύτερο μέγεθος
koyan Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Η πλάτη του Gene Wilder.... Σαν τρελός περιμένω το chocolate factory (στην καλαμάτα)... Δεν έχω δεί τίποτα του Tim Burton που να μην μ'αρέσει.... Σε λίγο έρχεται το ss...
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Τελικά, και εγώ και ο dim_b προσπαθήσαμε να κρύψουμε τον Gene Wilder μέσα σε ss, αλλά αποτύχαμε! Ηθικό δίδαγμα: Ο βήχας και ο Gene Wilder δεν κρύβονται. Ισως θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα καινούργιο παιχνίδι που να λέγεται Βρες τον Gene Wilder. Όπως είναι το Where's Waldo ( έτσι γράφεται; )
koyan Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Τί έγινε ρε παιδιά? ούτε μία προσπάθεια? Πώς να βάλω νέο ss άμα δεν δω ενδιαφέρον? ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΣΝΟΜΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ? --------------------- -Γιατρέ, νομίζω ότι είμαι αόρατος. Όλοι με αγνοούν. -Ο επόμενος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα