vagpap Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 (O Paul Newman ήταν καθοριστικός...;-) Μιας και είμαι στη δουλειά, και η επόμενη ταινία θα καθυστερήσει τουλάχιστον μέχρι τις 19.00, αν κάποιος άλλος έχει πρόχειρη, be my guest
theobabis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Ηλπιζα να σας μπερδεψω και να ψαχνατε τον fats ως τον πρωταγωνιστη... bad luck...next time
DimAslan Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Γ@μWτο το είχα βρει ότι ο τύπος ήταν ο George C. Scott, αλλά έψαξα στο IMDB όλη τη φιλμογραφία του και δεν είχα βρει ασπρόμαυρη που να ανταποκρίνεται... Μάλλον δεν έψαξα καλά...
DimAslan Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Βάζω μια εύκολη μέχρι να βάλει ο vagpap... Πιστεύω να το βρείτε γιατί το SS το δίνει με τη μία...
DimAslan Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Είδατε που σας είπα; Την βρήκατε με τη μία... Εύγε...
panagos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 yep! Ημερολόγια Μοτοσυκλέτας για την ακρίβεια.. όποιος δεν το έχει δει να πάει να το αγοράσει είναι φοβερή!!
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Πραγματικά είναι φοβερή ταινία. Από τις αγαπημένες μου φετινές (αν όχι η αγαπημένη μου). Ας περιμένουμε να βάλει ο vagpap τώρα (μη του φάμε και τη σειρά) γιατί εγώ φεύγω όπου να'ναι. Εκτός αν θεωρεί κανείς ότι προλαβαίνει να βάλει άλλη μια.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Μια που δε βλέπω κίνηση, ας βάλω εγώ που είμαι ο τελευταίος που βρήκε ταινία, και θα σας δω το πρωί ή το μεσημέρι αν αργήσω να ξυπνήσω=πολύ πιθανό. Sorry βρε Em_Zed για το ασπρόμαυρο αλλά δεν είχα άλλη. Πάντως η ταινία είναι πολύ γνωστή κωμωδία της δεκαετίας του '70 (για να μην νομίζεις ότι είναι παλιά).
theobabis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Young Frankenstein Aν εχω δικιο, που μαλλον εχω, οποιος θελει βαζει
DimAslan Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Κι εγώ αυτό νομίζω... Frankenstein Junior για την ακρίβεια... Βάζω ξανά αν είναι ΟΚ και με σας... Πάλι κάτι εύκολο... Sorry για το μικρό SS, είναι το μόνο που μπόρεσα να βρω...
theobabis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 DimAslan, και ο kaizer πριν καποιο καιρο junior μου το ειχε αποκαλεσει και δεν εχω καταλαβει αν ειναι ο ελληνικος τιτλος ή κατι αλλο μιας και στα imdb, rotten ως young θα το βρεις. :-?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα