Em_Zed Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Ουφ, κουράστηκα να ψάχνω στο imdb. Κι αυτός ο άθρωπος, έχει κάνει περίπου 150 εμφανίσεις σε ταινίες, τηλεόραση, χώρια πόσες φορές φαίνεται απλά η μάπα του σε ταινίες. Pablo, ρίξε καμιά βοήθεια, εκτός αν θες να σου αραδιάσω όλα τα αποτελέσματα του imdb !!
theobabis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Απτοητος, συνεχιζω... how arnold won the west?
Pablo_Hasan Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 oxi. an kai meta apo to teleutaio SS perimena na to breite, deite ligo pio prosektika ton tupako sthn mesh, den sas 8umizei tipota?
koyan Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Κάτσε, αυτός είναι ο Michael Moor, και αυτός έχει κάνει μόνο δύο ταινίες μεγάλου μήκους, και αυτές τις είπε εχτές ο robas: http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=856953&postcount=5115 WOW... τί γίνεται με την haineken ρε παιδιά?
Pablo_Hasan Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 dim: oxi Κάτσε, αυτός είναι ο Michael Moor, και αυτός έχει κάνει μόνο δύο ταινίες μεγάλου μήκουςeisai sigouros?
Akujin Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 egw ithela na pw awful truth alla einai tv series. twra mallon exeis valei kati apo ta palia tou, alla as to pei kapoios allos giati den eimai sigouros poio sygkekrimeno einai kai den exw kai etoima SS cheers/kali epilogi alla +arketa dyskolo
Em_Zed Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Ωραία λοιπόν, το λέω εγώ..The big one, του 1997 Eίναι το πρώτα από τα 3 αποτελέσματα που έβγαλε το imdb με Moore+Clinton. Τα άλλα δύο ειπώθηκαν και δεν ήταν, άρα;;;
Em_Zed Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Ε, εντάξει, το να το βρίσκεις με π@στιές δεν είναι και οτι καλύτερο, αλλά... Επιστρέφω σε λίγο..Παρεμπιπτόντως οι ταινίες μου λιγοστεύουν επικίνδυνα edit:Aν και νομίζω οτι το σσ είναι χαρακτηριστικότατο, αλλά βαριόμουν να ψάχνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα