Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
asxeto: yparxei kaneis pou na tou arese to million dollar hotel?

egw anikw stous ypermaxous. den lew o wenders mas exei dwsei parisi texas

kai wings of desire alla oxi toso thapsimo gi'ayti tin tainia. otan eixe vgei tin eixane petsokopsei stin kritiki kai den katalava pote ton logo. am I alone here?

Δυστυχώς δεν το έχω δει και δεν μπορώ να σε στηρίξω...Μπορεί να το τσεκάρω όμως αργότερα (το άμεσο μέλλον είναι full schedule). Είδομεν...

• Απαντ. 18,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• theobabis

1786

• Akujin

1532

• vsls

1194

• the_end

852

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Otan to iha di mou ihe fani psiloperiego,etsi to xananikiasa ke to ida akomi 2 fores.Den eho katalavi ti itan afto pou ihe o Mel Gibson (batsos) stin plati tou,kathos ap'oti thimame den exigouse polla,oute ti hrnologia imaste,oute se pio meros,oute ti pezi genikos ston kosmo pera apo to xenodohio.I erminia tou Neeson itan poli kali.Periergi tenia genikos,an ke telika kataianete mallon me anthropines sinesthimata/axies (eleftheria?giafto pidai sto telos o Neeson?...).Anyway,bori na tin xanado.I skini pou bige pio pano sto pehnidi itan klassiki giafto tin anagnorisa.I proti pou ihe bi me tin gefira den mou elege tipota (iparhoun apires tenies me tetio topio).

Epidi vlepo oti kollise to thema sas dino alles dio:

pdvd0007ka.jpg

ke

pdvd0009tf.jpg

edit:paragogi 1997,pezi o dominique pinion.Tin edosa kanonika.

Δημοσ.

Και τώρα ο λόγος που εγώ ήμουν ο kolofardos της ιστορίας: όλοι οι τακτικοί περιμέναν να τους έρθει μήνυμα στα email τους με την επόμενη πληροφορία.

Όμως την παραπανίσια πληροφορία την έδωσες με edit και έτσι δεν πήραν ποτέ το μήνυμα.

Εγώ ο άρρωστος όμως, παρότι δεν μου είχε έρθει email είπα "δεν ρίχνω καμιά ματιά μην έχει χαλάσει ο κομπιουτορας και δεν στέλνει πάλι email..." και έτσι πέτυχα το edit σου...

xixixixixixixixixixixixix

χιχιχιχιχιχιχιιχιχιχιχιχ

μπουαχαχαχαχαχαχα

Δημοσ.

Ναι ρε koyan, βάλε τίποτα πριν την πέσουμε..

Χαίρομαι γιατί έχει πέσει πολύ χρώμα...αλήθεια ο vsls που είναι να φρήξει? :D

Akυ, κι εδώ παρόν ?!?

Δημοσ.

Ε, τώρα συγνώμη, τι ΄ν' τούτο ??

Ασε που μου κάνει για ελληνική ταινία, αυτό το παιδί με τη μουστάκα δεξιά μοιάζει δικός μας..Τι να πω..εσύ άκου βγάζεις άκρη ?

Δημοσ.

A, γεια σου..Κοιτάω αυτό τον μουστάκα τόση ώρα και λέω οτι μου κάνει για μεξικανός, αλλά τώρα που το λες έχει και κάτι το ιταλικό.

Ο υπεύθυνος γιατί δε μας λύνει την απορία; Ε;

Δημοσ.

Και αυτοί τάβλι παίζουν...

μαντέψτε τί θα παίζουν οι τύποι στην επόμενοι...

Σχετικά με την απορία: Ξερετε να παίζουν οι Ιταλοί τάβλι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...