Tasoti Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Mipos einai to 7 samurai(an kai de pisteyo) Poso maresei h ypografi soy re manuel!!!Opote th blepv arxizo kai tragoydao kai meta to bazo na paizei(Elpizo apo to komati toy Thanasi Papakonstantinoy na to exeis balei giati alios...)
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Mipos einai to 7 samurai(an kai de pisteyo) Poso maresei h ypografi soy re manuel!!!Opote th blepv arxizo kai tragoydao kai meta to bazo na paizei(Elpizo apo to komati toy Thanasi Papakonstantinoy na to exeis balei giati alios...) 1) Όχι. Sorry 2) Ευχαριστώ πολύ! 3) Ε, μα και βέβαια! Μεγάλος φαν. Τον ακούω από τότε που δεν τον ήξερε κανένας, μια που είναι φίλοι με τον κουμπάρο μας. Μας έβαζε να ακούμε ο πατέρας μας στο αυτοκίνητο, και εμείς του λέγαμε "Βάλε ν'ακούσουμε τα τραγούδια του φίλου σου" και αυτός έλεγε "Του Θανάση;" Σήμερα μου φαίνονται πολύ περίεργοι αυτοί οι διάλογοι.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Άντε και άλλη μια! Akujin ακόμα να τη βρεις;
Akujin Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 ta paidika xronia tou Ivan einai? (den to exw dei omws) an den einai prosanatolise me ligo giati exw kollisei tote
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Εμ, όχι, αλλά μην ανησυχείς καθόλου για τον προσανατολισμό σου, γιατί είμαι σίγουρος ότι στην επόμενη προσπάθεια θα το βρεις ;-) Όποιος προλάβει παιδιά!
Akujin Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 exw skouriasei, ase. afou den vriskw kai Antrei... (thelei ksana ''episkepsi'' o Rublyov -eimai aparadektos!) pane xronia+to exw dei mono mia fora loipon neo SS se ligo -ypomoni
Em_Zed Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δεν αντέξατε, τα βάλατε πάλι τα B&W, ε; Χοντρά προβλήματα με το πισι με κράτησαν μακριά σας τόσο καιρό, αλλά τέλος καλό όλα καλά. Μου λείψατε βρε !! Aku, δε ρίχνεις κανά άλλο σσ ή κανά χιντ, έτσι για το καλωσόρισμα;
Akujin Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 opoios tin exei dei, twra tha katalavei kai poia einai OH, +welcome back man!
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Μήπως είναι εκείνη η γαλλική κωμωδία που δε μπορώ να θυμηθώ πώς τι λένε; Αν και αυτός μου θυμίζει τον Tony Danza.
Em_Zed Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Προφανώς δεν ανήκω σε αυτούς που την έχουν δει και προφανώς δεν μπορώ να καταλάβω ποια είναι..Ας είναι..Καλό βράδυ. ΟΗ, +thanx man!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα