Guerriero4 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 ok, paraitan hint eee?? WE have a WINNER kalutera na edina auto:
Akujin Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 as valei opoios thelei. den exw kati etoimo(allwste to imdb to vrike oxi egw )
bchris Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 ΟΚ, απλα για να συνεχισει το παιχνιδι... Μια απο τις αγαπημενες μου ταινιες. ΚΛΑΣΙΚΟΤΑΤΗ σκηνη! ΔΕΝ δικαιολογηστε να μην την βρειτε. Παμε λοιπον...
Akujin Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 i haven't 'seen 'they live''. is it good? genika carpenter para poly liga na exw dei EDIT: plaka-plaka vlepw sto imdb oti exw dei 6-7 films tou. mpravo... merika den iksera oti itan dika tou. den mporw na pw oti me enthousiazei emena o typos
^BOOMBOOM Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Στο συγκεκριμένο όλα τα λεφτά είναι η σκηνή του πλακώματος την οποία έχουν κάνει copy paste (πλάνο προς πλάνο!) οι Matt&Trey στο Kripple fight
Panathachamp Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2005 Δες πάντως το They Live,το καλύτερο του μαζί με το The Thing και το Assault on precinct 13 κατά τη γνώμη μου...
bchris Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Ναι αυτο ειναι. Πολυ προφητικη ταινια, και απο τις λιγες που η Ελληνικη μεταφραση (Ζουν αναμεσα μας) ταιριαζει καλυτερα απο το πρωτοτυπο.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Επέστρεψα! Ρε παιδιά, μια εβδομάδα δεν είχα ίντερνετ, αμα σας πω ότι μου λείψατε θα με πιστέψετε; Βάλτε ss να παίξουμε! Γίουπι!
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 εμ...βόηθα γιατί το ss είναι ιδιαίτερα ανεπαρκές... Καλύτερα βάλε κι άλλο παρά hints ( ε, μα τι να καταλάβουμε από το πρώτο; )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα