Edgar Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 asta....... ilithio powerdvd.... :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 asta....... ilithio powerdvd.... :roll: Αν το κάνεις full screen το PowerDVD τις βγάζει κανονικά και όχι παραμορφωμένες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edgar Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 nai, to ksero, alla bariomoun na ksanatrabikso tin pic meta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Νομίζω πως είναι πολύ εύκολη η επόμενη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Cristina, μήπως βάλεις άλλο ένα screenshot; Γιατί δεν βλέπω να 'κινείται' το θέμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Αμέ! Σε λιγάκι θα είναι έτοιμο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Νομίζω πως σε συνδιασμό με την προηγούμενη, θα προδώσει την ταινία ακόμα και γι αυτούς που δεν την έχουν δει αλλά απλώς ξέρουν το σενάριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
me_robas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Frida? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Σειρά σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
me_robas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Εχω ξαναπεί οτι δεν βάζω Pic οπότε πάλι η σειρά σου ή όποιος άλλος θέλει! Δίνω στην Cristina το δικαίωμα να διαλέξει άλλον!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Μια και δε μιλάει κανένας άλλος, ας πάρω την πρωτοβουλία να βάλω μια εγώ. Μια από τις αγαπημένες μου ταινίες στην σκηνή που με έκανε και την αγάπησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Ftoo!!! Για λίγο δεν πρόλαβα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
predator Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 snif,poly dyskolo to paixnidi sas! krima kai i8ela kai gw na pai3w! kati pio eykolo den exei!? basika ayth h skhnh mou 8ymizei ligo to monster's ball alla de 3erw . mallon einai asxeto! ti to koufo exei ayth h skhnh gia na agaphseis mesa ths mias tainia!? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 'The Pledge'; :roll: Αν είναι αυτή, δίνω την σειρά μου στον predator που το 'χει παράπονο να παίξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Ρε γαμώτο Cristina, είναι ανάγκη να ξυπνάς τόσο νωρίς (7μισή το πρωί κυριακάτικα!!); Κι εγώ το 'The Pledge' σκέφτηκα μόλις είδα την φωτογραφία... ΑΝ είναι αυτό, πράγματι ας παίξει ο predator. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα