Akujin Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 nai den tin exw dei(egw pantws) mou fenetai tin exei apokyriksei o tarantino i kanw lathos?
funkyshit Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 nai den tin exw dei(egw pantws)mou fenetai tin exei apokyriksei o tarantino i kanw lathos? den to kserw... kathe dwmatio exei ksexwristo skinotheti/senariografo pantws.den einai kai oi 4 istories dikes tou.
vsls Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Ftasame 300 selides! Ante na tis 1000soume! dim_b vale tpt se aspromavro! Poly egxromo exei pesei EDIT: To Four Rooms stin ousia einai ena eidos "spondylotis" tainias me 4 istories skinothetis se mia apo aytes einai o Quentin se mia alli to pneymatiko tou tekno o Rodriguez k tis alles 2 oi Allison Anders k Alexandre Rockwell
dim_b Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Τα σκετσάκια του Tarantino και του Rodriguez που ήταν συμπαθητικά. Τα άλλα δύο ήταν άθλια. Δεν ξέρω αν την έχει αποκυρήξει ο QT, αλλά είναι η μόνη ταινία στην οποία έχουν συμμετοχή αυτοί οι δύο και δεν έχω νοιώσει την ανάγκη να τη δω 2η φορά Σε λίγο συνέχεια στο παιχνίδι...
funkyshit Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 ante mhpws kai prolabw prin kleisw gia shmera...
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Ρε μανουέλ, σ'αρεσε??? Ξέρεις τι μου άρεσε πιο πολύ στην ταινία; Το ότι μου τα είπε όλα, χωρίς να χρειαστεί να μου πει με λέξεις τίποτα. Ακριβώς επειδή δεν έχει σενάριο είναι καλογυρισμένη η ταινία. Τώρα για όσκαρ και σαχλαμάρες δε ξέρω, αλλά εμένα το ότι ένιωθα συνεχώς τι συνέβαινε στην ταινία, χωρίς όμως να το ακούσω με λόγια με συγκλόνισε. Πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για να περάσεις κάτι. Όπως και στα τραγούδια, σιχαίνομαι να ακούω το "σ'αγαπώ" στους στίχους, αλλά όταν κάποιος το λέει με άλλον τρόπο, χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσει τις λέξεις, τότε νιώθω ότι επικοινωνούμε καλύτερα. "Τα ματόκλαδα σου λάμπουν, σαν τα λούλουδα του κάμπου" Σόρυ για το offtopic...
Akujin Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 kapoioi kai me to refresh sto podi logw ksaplas! :)
Akujin Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 oxi mwre alla pou leei o logos. me to podi mono kana dokimio na grapsoume to poly sto word, ksereis na paiksoume kana action game kai tetoia. oxi poly special pragmata... na zwgrafisoume kana pinaka zwgrafikis, na filotexnisoume kana agalmataki ki etsi, to poly... nothing special
Akujin Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 stin tyxi prin xrisimopoiisw katholou faia ousia, almost famous?
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Mars Attack? edit: Πάντως πράγματι ήμουν με το δάχτυλο (του ποδίου) στο refresh όλη την ώρα
dim_b Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Όχι, αλλά είσαι πάρα πολύ κοντά. Edit Στον Akujin αναφέρομαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα