epote Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 indeed so,η σκηνη στην οποια ανταγανωζονται ποιος θα κρατησει περισοτερο την ανασα του neeext
konnak Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Ναι;!; Εγώ πρέπει να κοίταγα τη Charlise... Next.....
konnak Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Κατοχυρώνεται στον Chrizzz. Road to Perdition είναι, και ένα από τα καλύτερα σημεία του μάλιστα... Dude, σειρά σου τώρα...
georgeadams Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 γ@μώτο! πρέπει να έχω συνεχώς ανοιχτό το insomnia για να τα προλαβαίνω?!
konnak Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Φτου....τώρα πρόλαβε αυτός As a true Gilliam fan, I should be the one to answer it...
georgeadams Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 ναι! Έτσι, έτσι, να μπαίνουν κι άλλοι στο παιχνίδι σιγά σιγά! Η σειρά σου τώρα
theobabis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Aμαν, τι ηθελα και εμπλεξα... ...να παταω printscreen στο powerdvd και να μη βγαινει η καταραμενη... :oops: Ας ελπισω να μην ειναι ιδιατερα ευκολη η παρακατω, μιας και μου 'βγαλε τη πιστη... :? Παιδες, να κανω επισης μια προταση, καπως να περιορισουμε τις απαντησεις απο τους ιδιους? Πχ, δικαιωμα απαντησης μετα απο 2-3 φωτογραφιες απο την τελευταια δικια μας, και αν εχουμε καθυστερηση να υπαρχει επισης καποιο χρονικο περιθωριο, πχ μισης μερας :roll:
Dark_son20 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 **tip** sto powerDVD mporeis na kaneis capture me to "C" psakse kai sta preferenses na deis se pio fakelo na ta sozei
georgeadams Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Παιδες, να κανω επισης μια προταση, καπως ναπεριορισουμε τις απαντησεις απο τους ιδιους? Πχ, δικαιωμα απαντησης μετα απο 2-3 φωτογραφιες απο την τελευταια δικια μας, και αν εχουμε καθυστερηση να υπαρχει επισης καποιο χρονικο περιθωριο, πχ μισης μερας συμφωνώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα