Akujin Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 wraia epilogi to strada. den to exw dei dystyxws... i plithwra twn dvd apo efimerides kanei kai kako. den ksereis ti na prwtodeis kai sto telos gyrnaei mpoumerang. anyone omoiopathis? ...
Pablo_Hasan Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 apo tis pio entupwsiakes tainies pou exw dei, apo apopsh fotografias:
Pablo_Hasan Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 hint: gurismenh kata to megalutero meros sthn Sibhrikh toundra.
antreas18 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 pragmati akujin..exo mazepsei apeira dvd apo efimerides kai exo dei 4-5 mono..
Akujin Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 pablo, dwse kai kanena allo hint giati kollisame.....
Pablo_Hasan Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 hint: polu diashmos skhno8eths, den einai rwsos, h tainia einai omws rwsikh
Akujin Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 ti lete re magkes twra?? kurosawa? einai anoixta ta videoclub?
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 wraia epilogi to strada. den to exw dei dystyxws... i plithwra twn dvd apo efimerides kanei kai kako. den ksereis ti na prwtodeis kai sto telos gyrnaei mpoumerang. anyone omoiopathis? ... Εμένα μου λες...τόσο καιρό έλεγα πότε θα βγάλουν σε dvd τη θυσία του Ταρκόφσκι για να συμπληρώσω το φεστιβάλ που είχα κάνει νοικιάζοντας όλες τις άλλες του, τελικά το έβαλε μια εφημερίδα και ακόμα δεν την έχω δει ( πάνε 3-4 μήνες νομίζω; ). Γενικά από εφημερίδες έχω δει 1/5 από αυτές που έχω πάρει νομίζω...
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 swstos... Το'ξερα! Αχ πολύ την αγαπάω αυτή τη ταινία. Την είχα δει πριν από πολλά χρόνια, όταν ήμουν παιδάκι, ένα ήσυχο βράδυ με τον πατέρα μου, χωρίς να ξέρω ότι είναι Κουροσάβα (άρα και κλασική ταινία ;-) ), και δεν την συζήτησα με κανέναν για χρόνια. Αλλά δεν την ξέχασα ποτέ. Και πριν από 3-4 μήνες, σε μια συζήτηση με τον πατέρα μου, ανέφερε μια ταινία του Κουροσάβα όπου γινόταν μπλαμπλα και του θύμησα ότι την είχαμε δει μαζί πριν από 6 χρόνια ξέρω 'γω και ότι δεν την είχα ξεχάσει ακόμα. Μια ταινία που σου μένει για τόσο καιρό χωρίς να έχεις για όλο αυτό το διάστημα την παραμικρή επαφή μαζί της, ε, δεν μπορεί...Κάτι αξίζει... Επιστρέφω με ss
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα