konnak Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Η σκυτάλη στον hexenlord (τόσο χαρακτηριστικό ήταν.
vsls Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 konnak gets it. itane Bergman pantws go on... Edit: tin kopela stin SS' date=' an den kanw lathos tin lene Gunnel Lindblom, ki epaize kai s' alla tou Bergman (stin Siwpi,stin pigi twn parthenwn k.a.)[/quote'] Kala mpike Ingmar k ego pou imoun?!?! Atimi exetastiki mas katastrefeis! Aparadekto pou de vrethike se ligotero apo 10 mins Aku dose vasi sti Nostalghia! An k sygkritika me to ti exei kanei isos i ligotero kali tou!
hexenlord Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Den itan efkolo,apla itan haraktiristiki skini+opios ehi di tin tenia katalaveni shedon amesos.den prolaveno na valo pedia SS,isos tin epomeni fora.As vali opios theli. Ps. sorry gia tin kathisterisi..
Em_Zed Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 A, ρε aku, με τις κουλτούρες σου !! Aλλά για μισό, αυτός στα δεξιά μου θυμίζει τον τύπο από το backcover του DVD της ταινίας που λέγαμε... Ακου, is this santa sangre ???
Akujin Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 i sygkekrimeni SS kanei kalo syneirmo me santa sagre alla oxi den einai auto. nice try! se liga mins akolouthei new SS+kana hint
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Aku το επιβεβαίωσα. Την είχε δει ένας φίλος την ταινία, και μένα μου την έστειλε ο θείος (μετά από πρόταση σου, που όπως βλέπεις δεν αγνόησα ;-) ) οπότε βάζω! Ιδού η ταινία που είδα χθες το βράδυ:
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Και λίγο πιο φωτεινή μήπως δε φαίνεται (sorry για τους 56άρηδες)
Akujin Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 gia dwse kai kana hint. kati mou leei oti tin exw dei pantws...
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Χεχε! Επιτέλους τα βρήκατε δύσκολα! Δίνω 2 hints και αν δω ότι δε σας βοηθάνε θα δώσω ss: 1) O τίτλος της ταινίας είναι το όνομα του πρωταγωνιστή. 2) Ο πρωταγωνιστής έχει μια αδερφή στην ταινία, και είναι αδέρφια in real life.
robas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Εμένα μόνο ο Στηβ Ντούζος και η Τέτα Ντούζου μου έρχονται στο μυαλό :razz:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα