dim_b Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Ντροπή σου που το googlαρες Βάλε τώρα εσύ γιά τιμωρία
TheBoyFromSalina Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Κι εγω που googlαρα το Eibon πιο πριν, εφαγα τα μουτρα μου - δεν εχει να κανει
robas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Νομίζεις. Αν έγραφες: +eibon +horror +movie θα ήταν η τέταρτη ταινία που θα σου έβγαζε :wink:
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Jersey Girl (με απόλυτη σιγουριά). Δεν μπορείτε να βάλετε ταινία του Kevin Smith αυτή την εποχή και να μην την βρω. Τις είδα και τις 6 μέσα στο Μάιο.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Πάμε παρακάτω το λοιπόν, με μια εξαιρετική ταινία με τρομερούς ηθοποιούς. Ο πρωταγωνιστής (που είναι σε πρώτο πλάνο στο ss) είναι από τους αγαπημένους μου!
mert Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Count of monte christo?Aν και μου θυμιζει πολυ το Dangerous Liaisons.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Aν και μου θυμιζει πολυ το Dangerous Liaisons. Πόσο πολύ σου το θυμίζει; Γιατί αν σου το θυμίζει πολύ το βρήκες. Αν όχι όμως, άσε να το βρει κανένας άλλος που θα είναι πιο σίγουρος
koyan Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Το βρήκα, είμαι σίγουρος, είναι το Dangerous Liaisons.... όχι ρε, πλάκα κάνω... mert, βάλε το επόμενο....
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Η πλάκα είναι ότι όταν είδα του mert που έλεγε count of m.c., χάρηκα γιατί σκέφτηκα "επιτέλους! Έβαλα ss και δε το βρήκαν με την πρώτη!" οπότε αμέσως μετά ξενέρωσα... Πάντως δε βάζω και πολύ καλά ss απ'ότι φαίνεται. Όλα αμέσως τα βρίσκετε. Κάθε φορά όταν είναι να επιλέξω σκέφτομαι να βάλω κάτι ψιλοπερίεργο για να μην μπορείτε να το βρείτε, αλλά μετα μετανιώνω γιατί σκέφτομαι ότι "αυτό δε θα το βρουν με τίποτα και το παιχνίδι θα κολλήσει", οπότε βάζω κάτι πιο προσιτό. Αλλά μέχρι εδώ ήταν! Την άλλη φορά, θα το ψάχνετε μια βδομάδα. Μουαχαχαχα :evil: :evil: :evil:
mert Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Παιδες ας βαλει καποιος αλλος ss.Αυτη την στιγμη δεν εχω computer και χρησιμοποιω public.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα