Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• theobabis

1786

• Akujin

1532

• vsls

1194

• the_end

852

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Skefteite & tin periptosi oti mporei na yparxoun & merikoi pou den exoun dei "Star Wars" :mrgreen:

Εγώ, εγώ ! :) Μα ούτε ένα...

Υ.Γ.: Καμιά ταινιούλα;

Επισκέπτης
Δημοσ.
Skefteite & tin periptosi oti mporei na yparxoun & merikoi pou den exoun dei "Star Wars" :mrgreen:

Υποθέτω ότι αφού δεν τα έχει παίξει ποτέ η τηλεόραση, είναι λογικό στην Ελλάδα να μην τα έχουν δει πολλοί. Και εγώ ακόμα, τα έχω δει μόνο για ένα λόγο. Όταν ήμουν κοντά στα 12, τα έπαιζε ένα κανάλι (τοπικό της Λάρισας) παρανόμως. Και πολλές φορές. Ε, όποτε το πετύχαινα το έβλεπα. Δεν ήξερα καν πώς λέγεται. Πολύ αργότερα ενημερώθηκα...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Για να δούμε ποιός έχει δει αυτή τη ταινία. Νομίζω ότι σε κάποιον πάει το μυαλό μου πάντως... ( me_robas, για ποιόν χτυπά η καμπάνα; )

post-15450-129062922427_thumb.jpg

Δημοσ.
Υποθέτω ότι αφού δεν τα έχει παίξει ποτέ η τηλεόραση,...

Sovara? Den to iksera afto!!! Pragmatika omos, ego prosopika eida mono 1..."tin epistrofi twn Jedi" (min varate oloi mazi :mrgreen: )

Δημοσ.
Υποθέτω ότι αφού δεν τα έχει παίξει ποτέ η τηλεόραση, είναι λογικό στην Ελλάδα να μην τα έχουν δει πολλοί.

mou fenetai oti ta exei deiksei arketa palia to MEGA, kati mesimeria.

ekei prepei na ta prwtoda egw ta palia star wars, an den geliemai...

Επισκέπτης
Δημοσ.
ta exei deiksei h thleoash, kai malista arketes fores.

Μπα; Το Filmnet όταν τα έπαιξε το 2000 (με την ευκαιρία του Phantom Menace), νομίζω (χωρίς να κόβω και το χέρι μου) ότι έλεγε πως είναι πρεμιέρα. Μπορεί βέβαια να εννοούσε τις νέες εκδόσεις.

Πάντως, εγώ για κάποια χρόνια (5 ίσως), κοιτούσα κάθε βδομάδα τι ταινίες βάζει η τηλεόραση, και δεν είχε παίξει ποτέ τα StarWars. Δηλαδή εσύ Pablo θυμάσαι να τα έχει βάλει μετά το 1995 το Mega ή άλλο ιδιωτικό κανάλι; Το Filmnet εννοείται πως δεν μετράει αν εννοούσες αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...