lefterhs Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 OK ας βαλει καποιο αλλο παιδι SS στη θεση μου...
Em_Zed Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Skefteite & tin periptosi oti mporei na yparxoun & merikoi pou den exoun dei "Star Wars" Εγώ, εγώ ! Μα ούτε ένα... Υ.Γ.: Καμιά ταινιούλα;
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Skefteite & tin periptosi oti mporei na yparxoun & merikoi pou den exoun dei "Star Wars" Υποθέτω ότι αφού δεν τα έχει παίξει ποτέ η τηλεόραση, είναι λογικό στην Ελλάδα να μην τα έχουν δει πολλοί. Και εγώ ακόμα, τα έχω δει μόνο για ένα λόγο. Όταν ήμουν κοντά στα 12, τα έπαιζε ένα κανάλι (τοπικό της Λάρισας) παρανόμως. Και πολλές φορές. Ε, όποτε το πετύχαινα το έβλεπα. Δεν ήξερα καν πώς λέγεται. Πολύ αργότερα ενημερώθηκα...
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Για να δούμε ποιός έχει δει αυτή τη ταινία. Νομίζω ότι σε κάποιον πάει το μυαλό μου πάντως... ( me_robas, για ποιόν χτυπά η καμπάνα; )
Chi Chi Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Υποθέτω ότι αφού δεν τα έχει παίξει ποτέ η τηλεόραση,... Sovara? Den to iksera afto!!! Pragmatika omos, ego prosopika eida mono 1..."tin epistrofi twn Jedi" (min varate oloi mazi )
Chi Chi Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 An & exo poly kairo na to do..."Texas Chain Saw Massacre" (1974) mipos? To kainourio, an 8ymamai kala, den eixe dentra gyro apo to spiti...
Chi Chi Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Mias & xtypises Manuel tin kampana gia ton robas...1 grigoro ss apo antistixi tainia...
Akujin Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Υποθέτω ότι αφού δεν τα έχει παίξει ποτέ η τηλεόραση, είναι λογικό στην Ελλάδα να μην τα έχουν δει πολλοί. mou fenetai oti ta exei deiksei arketa palia to MEGA, kati mesimeria. ekei prepei na ta prwtoda egw ta palia star wars, an den geliemai...
Pablo_Hasan Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 ta exei deiksei h thleoash, kai malista arketes fores.
Chi Chi Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 & 1 2o ss (apo ton metr tou eidous) gia na valei & kapoios allos...
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 ta exei deiksei h thleoash, kai malista arketes fores. Μπα; Το Filmnet όταν τα έπαιξε το 2000 (με την ευκαιρία του Phantom Menace), νομίζω (χωρίς να κόβω και το χέρι μου) ότι έλεγε πως είναι πρεμιέρα. Μπορεί βέβαια να εννοούσε τις νέες εκδόσεις. Πάντως, εγώ για κάποια χρόνια (5 ίσως), κοιτούσα κάθε βδομάδα τι ταινίες βάζει η τηλεόραση, και δεν είχε παίξει ποτέ τα StarWars. Δηλαδή εσύ Pablo θυμάσαι να τα έχει βάλει μετά το 1995 το Mega ή άλλο ιδιωτικό κανάλι; Το Filmnet εννοείται πως δεν μετράει αν εννοούσες αυτό.
haris_ch02019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 egw pantws thimamai tin epistrofi ton jedi tin exw dei sigoura gia prwti fora se tv prin to 95 omws...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα