Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Πράγματι! Είναι η ταινία "Κάτι μου θυμίζει ο πιτσιρικάς". Πάντως για να βοηθήσω, δεν είναι διάσημος ο μικρός. Παντελώς άγνωστος είναι. Κομπάρσος. Η ταίνια είναι του 1999.
Akujin Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 to prwto paidi pou forese sunglasses stin geitonia! xaxa pali den prolava, mia aptis agapimenes mou tainies twn 90s
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Η επιβεβαίωση μου προφανώς δε χρειάστηκε. That's nice. Η ταινία είναι δημοφιλέστερη απ'ότι νόμιζα. pali den prolava, mia aptis agapimenes mou tainies twn 90s Γειά σου ρε Akujin, για ακόμα μια φορά. ;-)
lefterhs Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Μου θυμιζει κατι η ηθοποιος. Μηπως ειναι το Ρεμπετικο? :razz:
Chi Chi Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Σώπα ρε. Δεν βρήκατε τόση ώρα αυτή τη ταινία; Είναι φυσικά το Star Wars Episode VI. Ε; Εγώ με το που είδα το πρώτο ss είπα "Μα καλά τι σκεφτότανε; Θα το βρούν αμέσως!" ακριβως επειδη ειναι τοσο ευκολη ελπιζειςνα μην την σκεφτουν Skefteite & tin periptosi oti mporei na yparxoun & merikoi pou den exoun dei "Star Wars"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα