Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Βασικά δεν έχω δει την ταινία, αλλά αν κάποιος την έχει δει, δε θα το βρει τρομερά εύκολα; Λόγικα δηλαδή δεν είναι μια εικόνα που ξεχνάς από ταινία..
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Για Monty Python μου κάνει εμένα πάντως!! Μπα... Νομίζω ότι τα έχω δει όλα αρκετά σχολαστικά. Οπότε θα το θυμόμουν (ωχ! Αν είναι, πολύ ρεζίλι τώρα που το σκέφτομαι...)
theobabis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 lol...as far as I know it is a movie.. Σε κανα δεκαπενταλεπτο νεα ss ps, δεν ειναι μοντυ, μη μας παθεις και καμια καρδιακη προσβολη τζαμπα
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 ps' date=' δεν ειναι μοντυ, μη μας παθεις καικαμια καρδιακη προσβολη τζαμπα [/quote'] Το'ξερα! Το'ξερα! Ήμουν απόλυτα σίγουρος! Δεν αμφέβαλλα στιγμή! (ουφ, τη γλύτωσα...)
theobabis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Για να δωσω αλλη μια, με την ελπιδα οτι δε θα σας βoηθησει καθολου...
predator Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 the lawnmower man? tron? τιποτα με Virtual Reality Παντως
theobabis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Βασικά δεν έχω δει την ταινία, αλλά αν κάποιος την έχει δει, δε θα το βρει τρομερά εύκολα; Λόγικα δηλαδή δεν είναι μια εικόνα που ξεχνάς από ταινία.. Mολις σε επιβεβαιωσε ο Aku To ερωτημα τωρα φυσικα ειναι αν την εχεις δει και εσυ...
bchris Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Τι κιολας αλλαγη??? τι γινετε αδω ρε παιδια.... Εριξα μια ματια στα αλλα topic μεχρι να βαλει, λεω o aku, και να' σου τωρα.....
theobabis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Mου ηταν λιγο ευκολο μιας και περα οτι ειχα βαλει την ιδια ταινια, σκεφτομουν και το ιδιο ss, αλλα τελικα επελεξα αλλα http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=81986&page=146&pp=15&highlight=fearless+vampire Να σας δυσκολεψω λιγο? Ναι? good, let's go
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα