mindtrapper Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Xm, kati mou thymizei alla den xero akoma akribos ti. Einai prosfati? Den eixa ss gi'ayto den ebala. Kapoia stigmi simera otan tha yparxei keno tha balo. Den xreiazetai na akyrosei kaneis tin ss tou. Min to kollame to game...
robas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Τι έγινε βρε παιδιά??? Κανείς??? Πάρτε άλλη μια. Τι κτήριο του ss δεν είναι κατεστραμένο, απλά κάτι δε φαίνεται
dim_b Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Αν και αυτός στην 2η SS μου φάνηκε ότι μοιάζει με τον Chevy Chase, δεν πήγε καθόλου το μυαλό μου στο Memoirs of an Invisible Man. Κακώς όμως
robas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Κακώς. Πρέπει να είναι απο τις ελάχιστες φορές που παίζει φάτσα κάρτα η μουρη του πρωταγωνιστή σε ss και δε το βρήσκει κάποιος αμέσως.
dim_b Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Καλώς τον. Πάνω που αναρωτιόμουν αν πρέπει να βάλω 2η screenshot πριν πάω γιά μπάνιο
Akujin Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 paraxwrw tin thesi mou se opoion thelei... den exw prosvasi se pigi SS twra cheers
Em_Zed Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Haris, έχω έτοιμο σσ. Αν έχεις βρει ήδη, βάλε. Διαφορετικά να ανεβάσω αυτό που έχω
predator Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 προλαβα? ωραια και ειχα σκoπο εδω και καιρο να βαλω ss! ορίστε: PS: thanks για την σειρα σου Akujin! edit: ωχ sorry παιδια, δεν εκανα refresh το topic και δεν προσεξα οτι θελατε και αλλοι να βαλετε. :neutral: :-? αν ειναι προβλημα ας μας πει ο Akujin και το σβηνω!
haris_ch02019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 kapoio apo ta blade???? em_zed tin patisame kai oi dyo mas prolabe o kinigos mpekatswn!!! :P :P edit: egw den exw problem na sinexisei o predator
Akujin Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 συνεχιστε ετσι δεν πειράζει, αφού άρχισαν να απαντάνε τα παιδια κιόλας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα