Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Team America: World Police! Επιστρέφω με ss. By the way, εννοείτε ότι αστειευόμουνα για την υπόθεση white chics κτλ. O robas το βρήκε, δε το συζητάμε.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Και ιδού! Όποιος δεν έχει δει αυτήν την ταινία χάνει!
Akujin Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 wraia, auti einai i nea sou emmesi protasi gia tainia pou prepei na dw
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 wraia, auti einai i nea sou emmesi protasi gia tainia pou prepei na dw Χαχα. Ναι. Σκέφτηκα να βάλω και σε παρένθεση Akujin. Λοιπόν δίνω hints γιατί δε βλέπω καθόλου κίνηση κ απογοητεύομαι. Κωμωδία 1998 με 2 πρωταγωνιστές. Ήταν και θεατρικό προτού γίνει ταινία.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Αυτό είναι! Ήμουν έτοιμος να βάλω και δεύτερο ss, γιατί μου έκανε εντύπωση να μην υπάρχει κίνηση τόσες ώρες. Akujin, για χιούμορ δεν ξέρω αν έχουμε παρόμοιο (πέρα από southpark) αλλά αυτή η ταινία, έτσι κ σου αρέσει το χιούμορ της, θα ρίξεις τρελό γέλιο. Με παρέα ή οικογενειακά προτείνω.
robas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Και ήθελα να το πώ απο το 1ο ss αλλά κάτι δε μου κόλλαγε. Κακώς τελικά. Πάμε παρακάτω
Akujin Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Akujin, για χιούμορ δεν ξέρω αν έχουμε παρόμοιο (πέρα από southpark) αλλά αυτή η ταινία, έτσι κ σου αρέσει το χιούμορ της, θα ρίξεις τρελό γέλιο. Με παρέα ή οικογενειακά προτείνω. to exw to dvd kapou spiti mou, den to exw dei omws. ithela na pw oti einai auto eilikrina enstiktwdws (alla den mou polyfainontan galloi autoi), hehe! tespa, tha to dw mesa stin vdomada, geia xara.
mindtrapper Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Balte opoios thelei. Alla tha balo to brady na to xerete, mi mou pei kaneis giati ebala ksekarfota... Cheers!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα