konnak Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Sorry που δεν απάντησα πιο πριν. Όχι, δεν είναι το Thomas Crown Affair, όπως παρατήρησε και ο haris, ωστόσο η αγαπητή Japan (aka Chryssa) το βρήκε, είναι το The Talented Mr. Riplay. Next...
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Sorry που δεν απάντησα πιο πριν. Όχι, δεν είναι το Thomas Crown Affair, όπως παρατήρησε και ο haris, ωστόσο η αγαπητή Japan (aka Chryssa) το βρήκε, είναι το The Talented Mr. Riplay. Next... Ναι βρε παιδί μου! Ήμουν σίγουρος ότι την είχα δει την ταινία, αλλά δεν μου ερχόταν με τίποτα. Και πάλι μπράβο κοννακ. Πολύ καλή επιλογή. Σταματάω να σε γλείφω γιατι θα νομίζουν ότι με πληρώνεις για να τα λέω .
Akujin Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 na valoume kamia giati i Chryssa mallon koimatai? ti lete? (mousiko xali: i'm bad i'm bad i'm really really bad....)
Japan Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 hehehe, ma pos to vrika... Note: min vazete skines opou fainontai ta opisthia apo oraious ithopoious, olo kai kapou tha yparxei ena site pou tha to sxoliazei... Chryssa
gk1 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 ayto eine to megalitero topic poy exw dei pote moy!!!:):):)
Cue Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Όχι παίδες... Ένα hint. Η ταινία είναι φετινή. Ας την προδώσω...
Akujin Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 pame nea tainioula loipon? exeis SS gia tous vradinous, hexenlord? i to pame gi' avrio?
koyan Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 To keep it rolling: hexenlord, αν βάλεις ακυρώνω και σβήνω το δικό μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα