konnak Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Un Chien Andalou? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagpap Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Kubrick, αν και καθυστερημένα ναι αυτό είναι (η επίσημη επιβεβαίωση... λολ). Τώρα για αυτό που έχεις βάλει... δεν έχω ιδεά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Είναι 100% το Un chien andalou, αλλά επειδή δεν προλαβαίνω να βάλω εγώ, παραχωρώ τη σειρά μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kubrick Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Nai paides, auto htan, sorry, eixa paei ligo e3w... To allo htan to M.A.S.H. telika? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Αφού δεν έβαλε κανείς άλλος, ξαναπαίρνω τη σειρά μου... Για πάρτε: Ελπίζω όταν ξυπνήσω να την έχετε βρει... ΥΓ: kubrick ξέχασα, welcome man Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 la haine paraxwrw thn 8esh mou, paw gia upno Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Pablo όταν μπεις βάλε καμία, ή όποιος θέλει τέλος πάντων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γηρυόνης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Και μία από εμένα.. Είναι αρκετά παλαιά (δεκαετία '20) και είναι ασπρόμαυρη, δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη να τη βρείτε αν αναλογιστείτε ότι εκείνη την εποχή δεν υπήρχανε πολλές ταινίες ελπιζω εφτιαξε η φωτογραφια του γηρυονη, τωρα αν μπορει να μας δωσει και κανα στοιχειο ακομα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kubrick Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Ghryonh, prwton xarhka pou se brhka kai edw (kai polla paidia apo to allo to site pou den 8elw na anaferw mhn me perasoun gia spammer). Deuteron, den fainetai to image sou.... :? konnak: kalws sas brhka, thnx man Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsabukalis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 αν μπορεις περιμενε τη σειρα σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γηρυόνης Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Γεια σου kubrick καλώς ήρθες, χάρηκα και εγώ Για την εικόνα, κάνε δεξί κλικ και show image ή κάνε copy/paste το url σε ένα καινούργιο παράθυρο. Είναι στο geocities και ίσως να υπάρχει πρόβλημα. Παρεμπιπτόντως εγώ το βλέπω κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Εγώ πάλι δεν κατάλαβα που κολλάει η εμβόλιμη pic του tsabukalis... ΥΓ: Και εγώ κανονικά την βλέπω την φωτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γηρυόνης Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Λοιπόν επειδή βλέπω πως μάλλον δεν μπορείτε να τη βρείτε παραθέτω μερικά στοιχεία ακόμα. Είναι παραγωγής 1924 Πρωταγωνιστεί ο Douglas Fairbanks και η Julanne Johnston Έχει διάρκεια 139 λεπτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grigas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Thief of Baghdad http://www.imdb.com/title/tt0015400/ min lete ithopoious k xronologia...ginetai poly eykolo na to vroyme...as postarei kapoios allos pic... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaizerSoze Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 to post den proothouse ta tou paixnidiou os ek toutou svistike:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα