Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 αχ, το ξέρω, το ξέρω... ποιό είναι να δείς..... Α, ΝΑΙ! Confessions of a dangerous mind!!! E;
Akujin Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Manuel you win! to perimena na to vreis eukola, logw tis episimansis sou peri Charlie Kaufman+autis tis tainias s'ena allo topic. you are next!
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Πράγματι. Το μόνο θέμα ήταν μήπως δεν προλάβω... Το πρώτο ss δεν το είχα δει εγκαίρως. Αν και δεν θα το έβρισκα από το πρώτο μάλλον... Επανέρχομαι με ss.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Και ιδού! Νομίζω ότι είναι αρκετά εύκολο. Δεν θα σας παιδέψω ιδιαίτερα σήμερα (έχουμε και εξεταστικές).
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 οκ. το παράκανα απ'ότι φαίνεται. Δεν είχα έτοιμη καμμιά καλή ss και έβαλα ότι βρήκα μπροστά μου. Next time πιο δύσκολη... Συνεχίζεις pseira
theobabis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 lol, ξεχασα το λινκ. Στη τριτη σελιδα αυτου του τοπικ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα