magma Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 oxi bchris sorry! :):) 4 prospa8eies! epitelous evala kati dyskolo! Loipon den to lew alla mazeyw ta hints! 1. diabasa prwti fora gia ayto sto insomnia 2. exei sxesi me ypologistes 3. einai Straight To Video 4. einai tou 2004 5. epaikse sto sundance festival Eidika apo kapoion sygkekrimeno filo edw mesa perimenw na to brei me to pou 8a mpei online!
magma Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Ναι cue! Αυτό είναι! Βέβαια περίμενα να το βρει ο chi-chi που το είχε αναφέρει στο αντίστοιχο θέμα για ταινίες με υπολογιστές, αλλά φαίνεται τον πρόλαβες! Από περιέργεια, το έχεις δει? ή ήταν τα Hints που βοήθησαν?
magma Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Είναι λίγο μπερδεμένο, αλλά αρκετά ενδιαφέρον. Αυτό που μου άρεσε πολύ ήταν η ατμόσφαιρα-χρώματα και η μουσική σε κάποια σημεία! Και εντάξει το τελικό κόνσεπτ της ταινίας είναι ανησυχητικό. Η σσ είναι από κάποιο ασανσέρ τροφίμων, ή σωλήνα για τα σκουπίδια? Δεν μου λέει τπτ δυστυχώς...
Cue Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 ναι. μπερδέυει το τσσσσσ με το τσουυυυ ε? το Jacket είναι, go on mkst.
Chi Chi Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Ναι cue! Αυτό είναι! Βέβαια περίμενα να το βρει ο chi-chi που το είχε αναφέρει στο αντίστοιχο θέμα για ταινίες με υπολογιστές' date=' αλλά φαίνεται τον πρόλαβες! Από περιέργεια, το έχεις δει? ή ήταν τα Hints που βοήθησαν?[/quote'] :lol: Kala magma, poly gelio. Vriskoume oti na'nai & den vriskoume tainies pou tis exoume & tis proteinoume malista!!! xaxaxaxa
mkst Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 εγώ πάντως δεν την έχω δει την ταινία.... κατάλαβα ποια είναι από το διαφημιστικό φυλλάδιο. Μου είχε κάνει τρομερη εντύπωση :) θα βάλω φώτο αργότερα το βράδυ αν δεν έχετε πρόβλημα
hexenlord Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 I tenia ine apla ok,klasiko paramithi giro apo tin alagi tou melodos apo to paron,meso taxidiou sto hrono.To ehoume di sto terminator kalitera,to idame sto donnie darko episis poli kala,akomi ke sto butterfly effect.Edo beni ke ligos erotas sti mesi ke deni to gliko.I tenia vlepete aneta alla den xero an ine gia 7.50Euro.Tora an stin dosi o thios allazi..
Akujin Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 thelei kaneis pou exei etoimo ss na synexisei i na perimenoume?
hexenlord Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 vazo ego ena zitodas arhika signomi apo ton mkst pou tou perno ti sira.Elpizo na min parexigithi.Ine poli efkolo:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα