Em_Zed Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Όχι. Μ@λακία : γύρισα την ταινία σήμερα και δεν έχω να βάλω σσ. Προσπάθησα να βρω καμιά στο ιντερνετ. Oι μ@λακίες πληρώνονται, ε?
magma Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Θα είναι αμαρτία και δεν το θέλει ο θεός! Όντως είναι κλάσσικό σημείο. Φαίνονται και 2 κεντρικοί χαρακτήρες. τι να κάνεις φίλε em_zed τα λάθη πληρώνονται!!! Ευτυχώς ήμουν ο πρώτος που το είδα! Λοιπόν σσ το απόγευμα που θα πάω σπίτι. Μέχρι τότε μπορεί να βάλει όποιος θέλει, αλλά μη ΄χασω τη σειρά μου ε?
magma Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Ορίστε και το σσ. Δεν νομίζω οτι έχει βγει στο σινεμά. Πρέπει να είνα STV αλλά δεν είμαι και σίγουρος.
magma Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 οχι Αν δεν κάνω λάθος πάντα (σε αυτά δεν είμαι καλός, αλλά θα μου πεις σε τι είμαι; ) έίναι παραγωγή του 2004 και έπαιξε στο σανντάνς φέστιβαλ.
koyan Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Primer ? (μόνο από τα Hints σου και το γεγονός ότι η φωτο ταιριάζει στο ύφος των φωτογραφιών από την ταινία: http://www.primermovie.com/gallery_index.php)
magma Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Όχι! :) Λοιπόν θαα δώσω άλλο ένα σσ και μετά θα δείξω φάτσα πρωταγωνιστή (μάλλον αύριο το πρωί αν δεν το βρείτε ) . Δεν ξέρω αν βοηθάει αλλά στο νετ κυκλοφορεί με 2 ονόματα, παρόμοια μεν, αλλά 2. Ωραία χρώματα ε? :grin:
magma Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Ένα τελευταίο στοιχείο πριν το 3ο σσ. Για την ταινία διάβασα πρώτη φορά στο ινσόμνια! (την έδωσα στεγνά! αλλά μιας και δεν βλέπω κίνηση..)
Chi Chi Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Tainia einai telika i seira? Giati an einai seira.....kalo pasxa!! :-P
magma Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Ταινία είναι :) Λοιπόν τελευταίο σσ. Μαζί με τα άλλα hints, αν δεν το βρείτε θα απογοητευτώ! :razz: Τι άλλο να πω για να βοηθήσω... Λοιπόν έχει σχέση με υπολογιστές. Τελείωσε περιμένω απάντηση σε 4-5 λεπτά! ;-)
Tasoti Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 sorry magma αλλά δεν το έχω δεί. Αλλά μην το πείς καποιος θα το βρεί οι περισσότεροι τώρα ειναι offline
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα