Chi Chi Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Apo ta makria & lepta daxtyla & to sakaki, skeftika oti i o Clint Eastwood einai, i o Nicolas Cage & pali!!! Alla...
bchris Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 [asxeto']...Pou mporoume na vroume oles aftes tis fantastikes tainies tou Alain Delon se dvd? Epsaksa sto videoseven.gr alla eixan elaxistes & tis poly prosfates. Dystyxos, den prolavame na doume polles tainies me tous fantastikous Delon & Belmondo. Elaxistes mono prolavame na doume stin TV... Ελα ντε.... Εγω θελω πολυ να βρω τον επαγγελματια σε DVD Μαλλον πρεπει να περιμενουμε να τα βγαλει κανα περιοδικο/εφημερηδα
theobabis Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Μηπως ο John cleese στο ρολο του Q σε κανα die another day?
bchris Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Δεν νομιζω να ειναι οι αθορυβοι.... Η ταινια(το VHS) ειναι σαν λιωμενη, και πισω φαινονται κατι μηχανηματα επεξεργασιας ηχου/εικονας. Γαμώτο την εχω δει σιγουρα την ταινια, αλλα δεν μπορω να την θυμηθω με τιποτα!
robas Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Η ταινια(το VHS) ειναι σαν λιωμενη' date=' και πισω φαινονται κατι μηχανηματα επεξεργασιας ηχου/εικονας. [/quote'] Είσαι σε πολύ καλό δρόμο. Αυτό ήταν και το κλειδί του ss.
Chi Chi Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 ...Μαλλον πρεπει να περιμενουμε να τα βγαλει κανα περιοδικο/εφημερηδα Makari. As elpizoume arga i grigora na ginei. H alli lysi einai to internet alla pou 8a vroume ypotitlous, opote...
bchris Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Makari. As elpizoume arga i grigora na ginei.H alli lysi einai to internet alla pou 8a vroume ypotitlous' date=' opote...[/quote'] Υποτιτλους να σου πω την αληθεια δεν με χαλαει να μεταφρασω εγω... Αρκει να εχω ορεξη. Οσον αφορα το ss τωρα. Δεν ειναι "Οι εκδικητες" ε?
Chi Chi Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Pw pw...e8ismos :grin: Ston ypno mou skeftika mipos einai kana "Ring"!!! :grin:
robas Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Καλημέρα παίδες. Δεν είναι ούτε αυτό. Πάντως είναι τρόμου (όπως και όλες όσες βάζω). Σε λίγο βάζω και άλλο ss. EDIT: έτοιμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα