Akujin Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 the village mipos? i paletta tairiazei poly, alla den thymamai tetoia skini egw
Em_Zed Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Όχι, δεν είναι το village. Kαι τώρα που το λές, του φέρνει λίγο. Aυτό το σκοινί είναι,αν θέλεις, ένας απο τους βασικούς πρωταγωνιστές. H ταινία είναι του 2002, από έναν γνωστό και καταξιωμένο, όχι αμερικάνο, σκηνοθέτη. Είναι μια από τις πιο σπαρακτικές ιστορίες αγάπης, με 3, αν θυμάμαι καλά, ιστορίες. Αν δεν το έχει δει κάποιος, δύσκολα θα το βρει. Να βάλω νέο σσ ή να περιμένουμε λίγο ακόμα?
koyan Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 To είχα κάνει cmyk..its a graphic designer's thing ! <spam> κάνε το και convirt to curves </spam> ;-)
magma Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 An einai apo tous basikous prwtagwnistes, den mou leei tpt dystyxws!
Em_Zed Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Ε, τώρα δεν μπορώ να στο εξηγήσω, χωρίς να δώσω την ταινία. Τέλος πάντων,είναι αυτό που κρατάει μαζί δύο από τους βασικούς πρωταγωνιστές. Θα περιμένω κανά τέταρτο και μετά θα βάλω νέο σσ koyan και 'συ δικός μας ??
koyan Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 koyan[/b'] και 'συ δικός μας ?? Κατέχω το τεχνικό μέρος (πώς δουλεύουν τα διάφορα dtp προγράμματα), αλλά όχι το δημιουργικό: ούτε εμένα δεν μου αρέσουν αυτά που κάνω... Δεν βλέπονται...
Em_Zed Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Μια φορά είπα κι εγώ να βάλω κάτι πιο δύσκολο... Mήπως τελικά δεν ήταν και τόσο δύσκολο..Θα μου πεις αν την έχεις δει, ε? Το νοίκιασα προχτές και περιμένω την κατάλληλη ευκαιρία να βυθιστώ στη μαγεία του. Go on pablo
Pablo_Hasan Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 to eixa dei prin kairo, polu wraio ergo. _________________________________ ok, new SS, h tainia einai ispanikh...
Pablo_Hasan Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 sorry alla den thn bgazw giati einai xarakthristikh skhnh sthn tainia. allh mia, sto ba8os einai h prwtagwnistria.
Em_Zed Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Ισπανική? Προσπαθώ να θυμηθώ αν έχω διαβάσει για ισπανική ταινία με τέτοιο θέμα, αλλά δυστυχώς δεν μου ρχεται κάτι..
Tasoti Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Για πλάκα το είπα.Κόλπο ήταν για να βαλείς κι' αλλη ss. Αλλά και πάλι τίποτα.
Pablo_Hasan Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 ok, trito SS, den nomizw oti xreiazontai alla, 8a dwsw argotera hints ama den bre8ei me ta SS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα