Chi Chi Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 What's this? Kana "Queen of the Damned" i kana "Miss Congeniality"?
Akujin Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 neither tha valw new ss se ligaki giati einai sxetika dyskolo na to vreite etsi. (se kamia writsa +- na tin dei kai kanas allos tin ss)
Pablo_Hasan Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 h tiara mou 8umhzei to kserw ti ekanes persi to kalokairi.
Akujin Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 oxi den einai ayta. einai pio sovari tainia apo tis proanaferthentes, hehe :) parte ena 2o ss se ligo akolouthei kai trito
Em_Zed Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Oι ονειρικές και αδικοχαμένες αυτόχειρες παρθένοι της Σοφία Κόπολα. Δεν θυμάμαι να έχω λυπηθεί σε άλλη ταινία τόσο πολύ για τον χαμό των πρωταγωνιστών. Χριστέ μου, πόσο τη μίσησα τη μάνα που την έβαλε να κάψει τους δίσκους.. Ήθελα να μπω στην οθόνη και να τη $#%#@## Άντε μην αρχίσω τώρα..Επιστρέφω σε λίγο (και το εννοώ!) με σσ. Μου τελειώνουν και οι ταινίες...
Akujin Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 typika kai i epivevaiwsi apo emena. ps: i share the same feelings about those virgins
magma Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 ω θεοί! και έλεγα τι μου θυμίζει το σπίτι; τι μου θυμίζει το σπίτι; τρομερή ταινία.. έχω καιρό να τη δω. Νομίζω οτι μια επανάληψη είναι επιβεβλημένη
Em_Zed Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 [οφτοπικ]Αν και ποτέ δεν κατάλαβα γιατί έπρεπε να κάνουν αυτό που έκαναν... Γιατί δε σηκώθηκαν να φύγουν? Μου φαίνεται φίλε ακού, (edit : magma συμφωνώ απόλυτα) ότι πρέπει να την ξαναδώ..Αλλά το κομμάτι με τη μάνα στο τζάκι θα το πηδήξω. Γιατί ή το κομμάτι θα πηδήξω ή αυτήν ! π.σ.: Δεν είναι απίστευτα όμορφη σε αυτή τη ταινία η Danst? [/οφτοπικ] Στα δικά μας τώρα. Κάπως πιο δύσκολη ταινία. Αλλά το σσ βοηθάει υπερβολικά θα έλεγα, όποιον την έχει δει.
koyan Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 The image “http://www.geocities.com/emzahari/rope.jpg" cannot be displayed, because it contains errors.
Em_Zed Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 To είχα κάνει cmyk..its a graphic designer's thing !
magma Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 otan les boi8aei opoion tin exei dei ti ennoeis? ayto to louraki paizei simantiko rolo sto ergo? i mipws den einai louraki? xmm...
Akujin Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 stin tyxi, ''Unleashed'' a.k.a. ''Danny the dog'' ? http://www.imdb.com/title/tt0342258/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα