Gary Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 για να δούμε τι ψάρια πιάνετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Μήπως Η απατηλή λάμψη της ματαιοδοξίας (The Bonfire of the Vanities); Δεν την έχω σε DVD να το ελέγξω, αλλά αυτή μου θυμίζει το σμόκιν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 μήπως το The Bonfire of the Vanities? (που το θυμήθηκα αυτό πάλι?) edit Damn! με πρόλαβες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gary Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 μπράβο ρε παιδιά πολύ σωστοί διαλεξτε ποιος θέλει να συνεχίσει ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 georgeadams, βάλε εσύ γιατί εγώ φεύγω και θ' αργήσω να γυρίσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Δεν πρέπει να είναι πολύ δύσκολο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gary Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 αν και παραείναι προφανες και χωρίς να ειμαι σίγουρος Das Boot ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Όχι, άλλωστε δεν νομίζω να είχαν ελικόπτερα στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thx_25e Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 The hunt for Red October μήπως? :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 :wink: ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thx_25e Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Επειδή αυτή τη στιγμή δεν μπορώ, εάν θέλει ας βάλει κάποιος άλλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bliz Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Αφού δεν βρήκα κάτι, ας μην δυσκολέψω τον επόμενο... και όποιος δεν την ξέρει έχει πρόστιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaizerSoze Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Paizei nanai H epistrofh tou Roz Panthira?(quessing,not sure) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bliz Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Clasic!! το υπέρτατο βασανιστήριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Αυτό είναι δηλαδή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα