Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Βάζω εκτάκτως εγώ ένα screenshot, να μου φύγει το παράπονο. :-P
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Εμ, δεν κατάλαβα ακριβώς τι έγινε με τη σειρά. Πάντως, ΝΑΙ είναι το Ed Wood (akujin, εσύ που είσαι ομόγουστος, θα σου αρέσει). Και το νέο ss είναι πράγματι StarWars Episode III. Χθες το βράδυ το είδα, δεν μπορεί να το ξέχασα!
Akujin Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Εμ' date=' δεν κατάλαβα ακριβώς τι έγινε με τη σειρά. Πάντως, ΝΑΙ είναι το Ed Wood (akujin, εσύ που είσαι ομόγουστος, θα σου αρέσει). Και το νέο ss είναι πράγματι StarWars Episode III. Χθες το βράδυ το είδα, δεν μπορεί να το ξέχασα![/quote'] molis ekana paraggelia apo play.com ed wood king of comedy scent of a woman alitheia itan kalo to episode3? mallon tha paw avrio egw.... cheers!
me_robas Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Και εγώ αυριο θα πάω. Προβλέπεται μαραθόνιος. Θα δω τα 2 πρώτα, μετά θα πάω να δω το 3 και μετά στα καπάκια τα άλλα 3!!!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Ε' date=' ναι Άλλος ένας που το είδε και πορώθηκε [/quote'] Λες κι είναι δύσκολο να πορωθείς. (Ήμουν έτοιμος να βάλω καμιά 10αριά screenshots αλλά είπα να μην το 'σκίσω' το θέμα). Συνεχίστε, με συγχωρείτε πολύ για την παρέμβαση.
Akujin Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 wre glentia, starwars-ites enwtheite. exw ki egw na katsw na dw ta 2 prwta twra (tin proergasia me ta 3 palia tin exw kanei, xexe) ki elega na piasw bergmann - agries fraoules (god bless adsl), pou twra! sygxwrese me daskale ingmar, proigeitai o giwrgakis lukas...
Em_Zed Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 [οφτοπικ] είμαι εκτός της τριλογίας, δεν έχω δεί ουτε, μα ούτε ένα, και δεν με πείραξε ιδιαίτερα πολύ. νομίζω τα έχω πάρει γιατί ο λούκας ξεκίνησε να κάνει ταινίες, τα σταργουορς, και κατέληξε να ανοίγει μαγαζιά με official merchandise... Του τύπου "ντάξει, καλό το φιλμάκι μου, αλλά πηγαίνετε να πάρετε και το επίσημο σπαθί της ταινίας. Αν αγοράσετε και το μικρό μαγικό βιβλιαράκι μετα μυστικά παναγιστικά, σταργουορίτικα ξόρκια, θα εμφανιστεί μπροστά σας η Δύναμη. Άσχετο, τόσα χρόνια, η Δύναμη με ποιανού το μέρος έχει πάει ? [/οφτοπικ] Κανένα σσ ?
Akujin Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Iesosylia! Ingmar sygxorese ton den xerei ti kanei! ΧΑΧΑΧΑ! exeis dikio re gamwto, pws tha me sygxwresei meta o Ingmar! pws tha m'eulogisei, thelw kapote na ginw kai director!(leme twra, oneira kanoume!) vazw na dw agries fraoules na sas pw kai tis entypwseis mou. (paw mes tin vdomada gia astropolemo, siga, na kopsei kai ligo i kinisi apo tous hardcore fans!) cheers!
koyan Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Έλα man with no name, βάλε, βάλε... θέλω να βάλω, θέλω να βάλω, Βάλε γρήγορα Την δόση μου, την δόση μου....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα