KaizerSoze Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Kala evlepa Germanous.Mallon den einai alla why not try:Amen? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telias Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Enigma?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagpap Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Δεν θυμάμαι τον τίτλο της ταινίας αλλά την θυμάμαι... Αφορά την πτώση της Πολωνίας από τους Ναζί και την αντίσταση της Εβραϊκής κοινότητας... Αλλά δεν θυμάμαι τίτλο.... γμτ.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Πάνω που είπα θα μπω στο παιχνίδι....!!! Found IT: Uprising Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epote Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 vagpap, GAMISES o vagpap GAMISE mpravo:) ayto einai vale tainia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagpap Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Thanks epote. Σειρά μου λοιπόν... Κάτι πιο παλιό (αλλά σίγουρα αγαπημένο μου) Επλίζω να μην είναι τόσο εύκολο... :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Αρχική σεκάνς (αμέσως μετά το γάμο) στο Rocky Horror Picture Show. Η εικονιζόμενη νεαρά είναι η Susan Sarandon. Όπισθεν (κρυμμένος από τη νεαρά) ως ιερεύς, ο Tim Curry - μετέπειτα στην ταινία υποδείεται τον Frankenfurter (from Transexual, Transylvania). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagpap Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 Εύγε!!!!! "Cause I 'm a sweet transvestite, from transexual, Transylvania" Your turn now Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 Παραχωρώ τη θέση μου στον vagpap. Βασικά: 1. Βαριέμαι να βάλω φωτό αλλά μ'αρέσει πολύ το παιχνίδι (αρκεί να μην βάζει φωτογραφίες ο theobabis). 2. Τιμώ τον vagpap, για την έξοχη επιλογή έργου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagpap Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 Thanks paredwse Έπρεπε να την ψιλιαστώ ότι θα το βρεις αμέσως... Είσαι από τους λίγους που το έχουν αναφέρει σε άλλα threads... Όσο για την ταινία, το έχω δει σε κινηματογράφο που είμασταν καμιά 10αριά άτομα που συμμετέχαμε δυναμικά (ρύζι, ομπρέλες, κλπ κλπ κλπ)... Όλα τα λεφτά Πάμε πάλι λοιπόν... Παλιό και αυτό... Δεν νομίζω ότι είναι δύσκολο... Να κάνω και μια σύνοψη με το τι έχει παίξει (για τις επόμενες) ManhunterGladiator Amelie A fish called Wanda Men Of Honor Road To Perdition The Untouchables Memento Brazil Reservoir Dogs Jabberwocky The War Of The Roses The Graduate Rita Heiworth Raging Bull 12 monkeys Clockwork Orange Runaway Jury Usual Suspects Full metal Jacket Fight Club Celebrity The Full Monty Bloody Sunday Trainspotting The Life Of Brian Run Lola Run 9th Gate Escape From NY La vita e bella Indiana Jones & The Last Crusade Once Upon A Time In america Dogma 7 Samurai Leon Deer Hunter Kill Bill II Lucia y El Sexo Fear and Loathing In Las Vegas A perfect Murder Intimacy Naked Lunch Secret Window Batman Returns Amores Perros Paycheck The Cooler Great Expectations Uprising Rocky Horror Picture Show Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagpap Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Να δώσω hint ή άλλο screenshot (αν και νομίζω ότι το κινούμενο μαρτυρά πολλά...) ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
me_robas Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Περισσότερο για το Monkey Island το παιχνίδι μου πάει παρά για ταινία!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telias Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 H tenia exei pexsei kai sthn tv palia??Mporei na thn exw dei alla titlo den thimame me tiptoa,gia dwse kana hintaki! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagpap Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Η ταινία έχει παίξει και στην TV 3-4 φορές (συνήθως μέσα στα άγρια μεσάνυχτα) Αν σας δώσω τον σκηνοθέτη θα είναι πιο εύκολο (αν και περίμενα να το βρει ήδη κάποιος). Alan Parker... Τα υπόλοιπα είναι μάλλον εύκολα από δω και πέρα... Θα μπω πάλι το απόγευμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gary Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Pink Floyd : the Wall αυτό είχα σκεφτεί στην αρχή αλλα δεν ήμουν σίγουρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagpap Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Gary you are the man. Όντως είναι το The Wall. Σειρά σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα