bchris Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Μήπως είναι το 'Martha' date=' Meet Frank, Daniel and Laurence[/b']' ; :roll: Aυτή πρέπει να είναι η Monica Potter, την ταινία πρέπει να την έχω δει, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ ποιά είναι. Ειδικά η 1η σκηνή είναι πολύ χαρακτηριστική. Δεν ειναι αυτη η ταινια... Λοιπον, αντε μην σας παιδευω αλλο.... Παρτε και την ρουφιανο-screenshot
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Happy Birthday Lucy; Τι διάολο παρανοϊκή ταινία έχεις βάλει;
dim_b Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 ΟΚ, I got the message... I'm with Lucy Αμφιβάλω αν την έχει δει κανένας άλλος αυτή την ταινία (εγώ πάντως δεν την έχω δει )
bchris Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 ΟΚ' date=' I got the message... [b']I'm with Lucy[/b] Αμφιβάλω αν την έχει δει κανένας άλλος αυτή την ταινία (εγώ πάντως δεν την έχω δει ) YES !!!!! carry on man.
Akujin Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 exeis dim_b na valeis i apo avrio? an einai na pame gia nani...
dim_b Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Συγνώμη γιά την καθυστέρηση. Ελπίζω να σας δυσκολέψει αρκετά αυτή. Έχω και πολλές ακόμα, μέχρι να το βρείτε τελικά
dim_b Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Εσένα φοβόμουν, αλλά μάλλον δεν υπάρχει δύσκολο frame σε αυτή την ταινία Το δικό σου θα μπορούσε να είναι το "Everything you always wanted to know about sex", αλλά εκεί το πρόβατο είναι πιό μαλιαρό
Akujin Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 to pulp den exei dyskola frames ontws. eidika an to exeis dei 5-15 fores. :) theobabis you got me, ektos an einai to ''Roger, meet Brian, Wendy and Thomas'' pou den yparxei kai den to xw dei.
Akujin Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 den kserw tin movie, man! xexe. dwse hint ston lao stin tyxi: to sequel tis ''roxanne'' mipws? ---> ''jealous roxanne gets a nose job''
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα