bchris Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 απέραντο γαλάζιο (έ, με τέτοια θάλασσα ) Δεν ειναι φοβερη παραλια? Εγω εχω βγαλει τα "περιττα" απο μεσα, και την εχω σαν background
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Βρε να πάρει Akujin, εγώ την ήξερα την ταινία! Είναι από τα αγαπημένα μου θρίλερ κ σίγουρα η αγαπημένη μου του Πολάνσκι. Αλλά έχε χάρη που είμαι όλη μέρα έξω από το σπίτι κ δε μπορώ να συμμετάσχω στο παιχνίδι αυτό τον καιρό. Θα τα πούμε όταν θα έχω χρόνο...
Akujin Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 i tainia einai tromeri, mallon ki i diki mou agapimeni apo polanski. kana hint gia tin tainia, paides?
bchris Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Για hint δεν ειμαι σιγουρος.... Παρτε ενα screenshot ακομα ομως
DimAslan Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Ρε γμτ αυτή είναι σίγουρα η Juliette Lewis, αλλά κοιτάω στο IMDB τις ταινίες της και δεν βρίσκω άκρη...
bchris Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Ρε γμτ αυτή είναι σίγουρα η Juliette Lewis, αλλά κοιτάω στο IMDB τις ταινίες της και δεν βρίσκω άκρη... Δεν ειναι η Juliette Lewis. Con Air; :roll: Ουχι! Λιγη βοηθεια, πριν το τελικο screenshot, που θα προδωσει την ταινια... ΔΕΝ ειναι περιπετεια, ΔΕΝ ειναι θριλλερ, ΔΕΝ ειναι αστυνομικη, ΔΕΝ ειναι πολεμικη, ΔΕΝ ειναι γνωστη.
Akujin Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Λιγη βοηθεια' date=' πριν το τελικο screenshot, που θα προδωσει την ταινια... ΔΕΝ ειναι περιπετεια, ΔΕΝ ειναι θριλλερ, ΔΕΝ ειναι αστυνομικη, ΔΕΝ ειναι πολεμικη, ΔΕΝ ειναι γνωστη. [/quote'] man ,this hint is the weirdest! :)
dim_b Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Μήπως είναι το 'Martha, Meet Frank, Daniel and Laurence' ; :roll: Aυτή πρέπει να είναι η Monica Potter, την ταινία πρέπει να την έχω δει, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ ποιά είναι. Ειδικά η 1η σκηνή είναι πολύ χαρακτηριστική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα