kostas_crete Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 kai pali oxi. Eipame h tainia einai a8lia. Oles oi tainies tou Jackie einai apsoges!
me_robas Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 μη μου πείς οτι είναι το Shaolin Soccer? αυτή είναι πραγματικά άθλια
kostas_crete Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 kai omws einai akoma pio a8lia!!!Alla th goustarw poly!!!!
me_robas Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 μα δε νομίζω να υπάρχει πιο άθλια ταινία απο το Shaolin Soccer!!!!! τες πα!!
DimAslan Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Bloodsport, Jean-Claude Van Damme... Η πρώτη σκηνή είναι που πάνε πρώτη φορά στον χώρο των αγώνων και η δεύτερη που θυμάται τον δάσκαλο που του μάθαινε νινζίτσου αφού πέθανε ο γιός του...
Em_Zed Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Ε, εάν είσαι 100% σίγουρος οτι είναι αυτό, δεν βλέπω λόγο να περιμένεις επιβεβαίωση.
DimAslan Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Είμαι σίγουρος, αλλά το σωστό νομίζω είναι να μας το επιβεβαιώσει πρώτα...
DimAslan Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Άντε, ας βάλω κι εγώ μια φορά... Μάλλον εύκολη θα είναι...
kaiowas Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Dark City 100% na mhn valw egw giati den 3erw k pou vriskete ta screenshots, vale pali esy kamia pio dyskoli.
bchris Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Dark City 100%na mhn valw egw giati den 3erw k pou vriskete ta screenshots' date=' vale pali esy kamia pio dyskoli. [/quote'] Καημενε τα screenshots δεν τα βρισκουμε καπου!!!! Απλα παιζεις την ταινια στο computer σου, και στην σκηνη που θελεις τραβας με καποιο προγραμμα (η και μεσα απο τον ιδιο τον player), ενα screenshot. As simple as that!
kaiowas Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 an omws to pc (san to diko mou laptop) den paizei taineies giati kolaei ti kaneis? ........ les ston apopanw na valei alli taineia......
DimAslan Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Ναι φίλε μου είσαι σωστός... Είναι το Dark City. Την επόμενη φορά θα βάλω πιο δύσκολη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα