TheBoyFromSalina Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Καλως σε βρισκω Ηint: Ο εικονιζομενος χωρος ειναι ενα ασανσερ, που παιζει αρκετα μεγαλο ρολο στην ταινια
TheBoyFromSalina Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Oχι... Ειναι ταινια του 2003, ενω ο σκηνοθετης ειναι γνωστος για μια αλλη ταινια παρομοιου θεματος.
DimAslan Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Παίδες κάτι γίνεται και δεν μου την δείχνει την φωτό... Μιας και δεν έχω κάπου να την ανεβάσω, παραχωρώ την θέση μου σε όποιον θέλει...
me_robas Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 κάνε ένα account στο pathfinder και βάλτην απο εκεί!
Theodore Tsi Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Παίδες κάτι γίνεται και δεν μου την δείχνει την φωτό... Μιας και δεν έχω κάπου να την ανεβάσω, παραχωρώ την θέση μου σε όποιον θέλει... ή πιο απλά πάνε στο imageshack.us κ κάνε upload εκεί και βάλε εδώ το λινκ....
Em_Zed Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Μέχρι να βρει λύση ο φίλος Dim σκέφτηκα να βάλω εγώ μία. Αν μέχρι να την βρουν έχει ανεβάσει, μετράει η δικιά του, οκ ?
Em_Zed Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Με πρόδωσε το πορτοκαλί, ε; Δε πειράζει, γιατί είναι σκηνάρα (!!!) και ταινιάρα. Φυσικά είστε και οι δύο σωστοί, αλλά πρώτος πόσταρε ο rob..εκτός και αν το μήνυμά σου Mert ήταν για επιβεβαίωση..όπως καινα χει, robas συνεχίζεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα