bchris Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Γουσταρω!!! Σας εχω παρει τα sculp (αφου δεν το βρηκε κι ο dim_b ) Οχι λοιπον κυριοι και κυριες, δεν ειναι το Pret-a-Porter. Keep trying !
mindtrapper Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 M@l@ki@ tha po alla mipos einai to "Sirens"?? Tou 1994 einai pantos
bchris Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Λοιπον, αντε να βαλω και την τελευταια screenshot, να το βρειτε να προχωρησει λιγο το thread....
bchris Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Τρια χρωματα: Η κοκκινη. Η παραπανω σκηνη υπαρχει και στις τρεις ταινιες. Πιστευα οτι θα σας θυμιζε κατι.... Next !!!
bchris Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 exw dei mono tin mple, dammit. Η μπλε ειναι η μονη απο τις τρεις που δεν μου αρεσε.... Κατα την γνωμη μου, η ασπρη ειναι η πιο καλη...
Akujin Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 prepei na ton piasw ton κισλόφσκι kapoia stigmi.. hint: i tainia den einai katholou toso palia avrio nea screenshot(ektos an kana nyxtopouli tin vrei) cheers!
kaiowas Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 kati mou fernei pros eisagwgh apo to The Incredibles. kamia sxesh e??
Akujin Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 oxi den einai ayto. perimenete na valw ki allo screenshot giati etsi einai palouki...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα