Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• theobabis

1786

• Akujin

1532

• vsls

1194

• the_end

852

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Επιτέλους, μετά από 2882 posts, βρίσκω ταινία, και μάλιστα από το πρώτο ss. Aφού έλεγα, αποκλείεται, στάνταρ την έχουν βρει...

Ο θεικός Αλμοδόβαρ στο Todo sobre mi madre, ή αλλιώς, όλα για την μητέρα μου.

Θα βάλω το απόγευμα που θα επιστρέψω σπίτι.

Δημοσ.

Σόρυ για την καθυστέρηση..μόλις γύρισα..

Έψαξα κάμποση ώρα, και βρήκα κάτι, περισσότερο εύκολο παρά θεικό..

mss.jpg

Δημοσ.

Όχι ρε παιδιά! Πέτυχα τον Αλμοδοβάρ κ δεν πρότεινα μια ταινία του (μπορεί κ να έλεγα τη σωστη!). Φτου μου. Να μάθω την άλλη φορά. Δεν την ξέρω την καινούργια :-(

Δημοσ.

Χτες την έπεσα νωρίς και δεν πρόλαβα να βάλω άλλο ss.. :(

Συγνώμη ρε παιδιά.. μόλις γυρίσω σπίτι θα ανεβάσω νέο..

Όσο για help, τι να πω.. είναι σχετικά παλιά, ενός γνωστού σκηνοθέτη, προτάθηκε για οσκαρ Α γυναικείου και για 10 BAFTA's...ο τίτλος της είναι αυτό ακριβώς που βλέπεις να γίνεται, έχει ωραία μουσική και κλάμα.

Όσο για σένα Manuel, μόλις είδα να γράφεις αλμοδόβαρ, λέω, πάει, την βρήκε.. better luck next time, my friend :)

Δημοσ.

Γιατί διαγωνίζεστε ποιός θα βάλει ταινία που δεν ενδιαφέρει το 98% του πληθυσμού δεν καταλαβαίνω.... Εντάξει και γω μπορώ να βάλω ταινία από το Ghost lake που βγήκε το 2004 και να μην το βρει κανείς, αλλά δεν νομίζω οτι είναι εκεί ο σκοπός του παιχνιδιού... Από εκεί που ήταν αγώνας δρόμου σχεδόν , για το ποιός θα το πει πρώτος, τώρα βάζει ο καθένας την βλακεία του και πολλές φορές σκηνή που δε βοηθάει καθόλου και άντε τρέχα μ@λ@κα να τη βρεις...

Να ξέρω αν βρω τίποτα ξανά, να τραβήξω screenshot κανένα σήμα της 20th Century, ή τίποτα credits....

Δημοσ.

Αγαπητέ pseira,

ελπίζω το ποστ σου να μην αναφέρετε στο δικό μου ss, αφού πιστεύω οτι αν κάποιος έχει δει την ταινία, μπορεί εύκολα να την αναγνωρίσει. Δεν νομίζω οτι τα άτομα που ποστάρουν βάζουν ταινιές που αναφέρονται σε ένα 2% μόνο. Και στο κάτω κάτω, μην ξεχνάς, οτι μπορεί να έχεις δει την ταινία, απλά η συγκεκριμένη σκηνή να σου διαφεύγει. Γιαυτό υπάρχουν και οι βοήθειες άλλωστε.

Όπως καινα χει, σε λίγη ώρα θα ανεβάσω και άλλο. good luck mate

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...