Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• theobabis

1786

• Akujin

1532

• vsls

1194

• the_end

852

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σώπα ρε παιδιά. Τις έχετε δει όλοι αυτές τις ταινίες;!; Γιατί εγώ τις έμαθα εντελώς τυχαία. Παίχτηκαν ποτέ στην Ελλάδα; Μόλις προχτές το είδα το dogma. Το jay&silent bob strikes back είχα δει σε ένα net cafe (σκηνές μόνο) κ μετά το είδα σπίτι κ αποφάσισα να δω κι άλλες. Τώρα μάλλον θα δω το Clerks. Ήξερα ότι ο Kevin Smith έχει φανατικούς φανς, αλλά δεν ήξερα αν υπάρχουν στην Ελλάδα! Μάλλον δεν έπρεπε να την καρφώσω λοιπόν την ταινία.

Dim_b συνεχίζεις!

Δημοσ.
Σώπα ρε παιδιά. Τις έχετε δει όλοι αυτές τις ταινίες;!; Γιατί εγώ τις έμαθα εντελώς τυχαία. Παίχτηκαν ποτέ στην Ελλάδα; Μόλις προχτές το είδα το dogma. Το jay&silent bob strikes back είχα δει σε ένα net cafe (σκηνές μόνο) κ μετά το είδα σπίτι κ αποφάσισα να δω κι άλλες. Τώρα μάλλον θα δω το Clerks. Ήξερα ότι ο Kevin Smith έχει φανατικούς φανς' date=' αλλά δεν ήξερα αν υπάρχουν στην Ελλάδα! Μάλλον δεν έπρεπε να την καρφώσω λοιπόν την ταινία.

Dim_b συνεχίζεις![/quote']

Τα αλλα δυο δεν τα εχω δει, αλλα το Clerks, σπαει κοκκαλα.

Δες το οπωσδηποτε!!!

Δημοσ.
Bourne Soupremacy

Είπαμε... Ευρωπαϊκή είναι (και όχι Χολυγουντιανή γυρισμένη στην Ευρώπη :P)

Edit Άντε, ας βάλω άλλη μία (σχετικά δύσκολη) σήμερα, και αύριο η 3η και αποκαλυπτική (γιά όσους έχουν δει την ταινία τουλάχιστον)

PDVD_001.JPG

Δημοσ.

Χμ. Δύσκολα τα πράγματα. Ευρωπαϊκή κ καινούργια... Μάλλον κανένας αλμοδοβάρ θα είναι (αν κ τότε δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο). Ας πούμε το Mar adentro (ναι, ξέρω. δεν είναι αλμοδοβάρ).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...