Akujin Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 nai to agalma einai xaraktiristiko. plaka eixe to dogma. kai to j&the silent bob strike back mou arese poly emena. yeah dudes!...
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Σώπα ρε παιδιά. Τις έχετε δει όλοι αυτές τις ταινίες;!; Γιατί εγώ τις έμαθα εντελώς τυχαία. Παίχτηκαν ποτέ στην Ελλάδα; Μόλις προχτές το είδα το dogma. Το jay&silent bob strikes back είχα δει σε ένα net cafe (σκηνές μόνο) κ μετά το είδα σπίτι κ αποφάσισα να δω κι άλλες. Τώρα μάλλον θα δω το Clerks. Ήξερα ότι ο Kevin Smith έχει φανατικούς φανς, αλλά δεν ήξερα αν υπάρχουν στην Ελλάδα! Μάλλον δεν έπρεπε να την καρφώσω λοιπόν την ταινία. Dim_b συνεχίζεις!
dim_b Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Ίσως είναι λίγο δύσκολη αυτή. Το πρωί θα βάλω άλλη μία αν δεν τη βρείτε.
konnak Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Έτσι, πιο πολύ στην τύχη, το Afterhours του Scorsese;
dim_b Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Όχι. Είναι Ευρωπαϊκή και πολύ πιό πρόσφατη η ταινία.
bchris Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Σώπα ρε παιδιά. Τις έχετε δει όλοι αυτές τις ταινίες;!; Γιατί εγώ τις έμαθα εντελώς τυχαία. Παίχτηκαν ποτέ στην Ελλάδα; Μόλις προχτές το είδα το dogma. Το jay&silent bob strikes back είχα δει σε ένα net cafe (σκηνές μόνο) κ μετά το είδα σπίτι κ αποφάσισα να δω κι άλλες. Τώρα μάλλον θα δω το Clerks. Ήξερα ότι ο Kevin Smith έχει φανατικούς φανς' date=' αλλά δεν ήξερα αν υπάρχουν στην Ελλάδα! Μάλλον δεν έπρεπε να την καρφώσω λοιπόν την ταινία. Dim_b συνεχίζεις![/quote'] Τα αλλα δυο δεν τα εχω δει, αλλα το Clerks, σπαει κοκκαλα. Δες το οπωσδηποτε!!!
dim_b Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Bourne Soupremacy Είπαμε... Ευρωπαϊκή είναι (και όχι Χολυγουντιανή γυρισμένη στην Ευρώπη ) Edit Άντε, ας βάλω άλλη μία (σχετικά δύσκολη) σήμερα, και αύριο η 3η και αποκαλυπτική (γιά όσους έχουν δει την ταινία τουλάχιστον)
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Χμ. Δύσκολα τα πράγματα. Ευρωπαϊκή κ καινούργια... Μάλλον κανένας αλμοδοβάρ θα είναι (αν κ τότε δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο). Ας πούμε το Mar adentro (ναι, ξέρω. δεν είναι αλμοδοβάρ).
theobabis Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 talk to her? να' ναι καλα το imdb, αν εχω δικιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα